*   >> Lese Utdanning Artikler >> society >> politics

Video Hæren ønsker ikke å se

Den amerikanske militære, i navnet til å holde oss "trygge", har begått års grusomhetene på fremmed jord. Noen av soldatene gå galt og bli brutale umoralske mordere. Noen av soldatene gå gale når de kommer hjem etter vitne slike grusomheter. Vi slåss ikke i navnet til fred. Vi slåss ikke i frihetens navn. Vi kjemper i navnet til Halliburton RAYTHEON, Kellogg, Pfizer og resten.


Hvordan våger vi kreve høy moralsk bakken når de krigene vi er i er for profitt og løgn og har ingenting å gjøre med frihet eller spare noen?

Visste du at en "insurgent" er noen som ikke liker å ha en utenlandsk militær stamper rundt på sine bakgårder? Jeg ville være villig til å satse de fleste av dere ville være opprørere hvis rollene var snudd.

Anslagsvis 90% av utlendingene som ble drept i Irak og Afghanistan krigene har vært sivile ... uskyldige. Vi kaller dem sivile tap. De kaller dem bror, søster, far og mor.


Ta en god titt på denne videoen og høre vitnesbyrd. Så, tenk på alle dine klager, frykt, krav, smålig argumenter som du tar for gitt hver dag. Tenk på alle som ber om penger, arbeidsplasser, kutte ned på karbonutslipp.

Nå svare på dette. Hvordan våger vi klager om hva vi mangler når vi har tatt så mye fra så mange? Hvordan våger vi klage på karbonutslipp når vår død maskin skaper mesteparten av det? Hvordan våger vi argumentere mellom demokrater og republikaner når så mange i våre egne gater kjemper for et måltid? Hvordan våger vi dømme noen for å hate oss når vi har ødelagt sine liv, sitt land, sin vann og deres fremtid?

Det vil aldri bli fred noe sted på denne planeten før vi høre at "Justice" som vi forkynne må være "Justice" vi leverer.


Nei Justice, ingen fred.

Nei Justice, ingen fred!

C opyright © Christopher Hignite 2010 All Rettigheter Reservert. Denne artikkelen kan ikke kopieres for e-post eller andre nettsteder.


Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.