*   >> Lese Utdanning Artikler >> sport >> martial arts

Ufc 116- Brock Lesnar Beats Shane Carwin Med en arm Choke

er ikke WWE.

Andre fights- Chris Leben slår Yoshihiro Akiyama med en trekant choke nær slutten av den tredje runden. Denne kampen var frem og tilbake. Leben ble nesten slått ut i andre runde. Han kom tilbake i tredje og tok det til Akiyama. Trekanten choke forseglet given for Leben

Chris Lytle innsendt Matt Brown med en arm bar i andre runde etter at han ble nesten kvalt ut i første runde.

Stephan Bo nnar endelig vant igjen . Han stoppet Krzysztof Soszynski i den andre runden av deres kamp. Bra for Bonnar.

Han ville ha vært ute av UFC hvis han tapte denne kampen.

George Sotiropoulos vinner en skjev avgjørelse i løpet av Kurt Pellegrino. Han ut eske og ut kjempet de mindre fighter. George kan være på vei til en tittel kamp i nær fremtid.

Dana White vi ønsker å se flere hendelser som UFC 116. Dette var en enorm begivenhet. Brock Lesnar kan ha tappet ut Shane Carwin, men dette var langt fra en ensidig kamp. Jeg ville elske å se omkamp mellom disse to store MMA jagerfly.