*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Hvordan trekke av bohemske stil klær - en guide til Bohemian Chic Style

Den bohemske stilen, eller den romantiske stilen, som det også kalles, er ikke for alle. Du må være feminine og ikke redd for å vise det, og du må også være i stand til å sette pris på skjønnhet for å trekke den av. Når det er sagt, alle bohemske stil klær er ikke elegant, det vanskeligste å trekke av er faktisk bohemian chic stil, som er bohem, men på en sofistikert måte.

Her er noen tips til de som ønsker å starte på seg mer bohemske stil klær og prøve den romantiske stilen: - Bohemian stil kjoler er den vanligste måten å komme inn bohemske stil klær.

De er komfortable, flowy og virkelig feminine. Så prøv å plukke opp noen bohemsk stil kjoler når du kan, de trenger ikke å være dyrt heller. - Du kan legge noen interessante detaljer å bohemsk stil kjoler og enhver form for bohemske stil klær faktisk, ved å velge stykker med noen pynt og broderier, eller hvorfor ikke med noen blonder? - Sørg for at bohemske stil klær er ikke for kostyme-aktig, dette lett skjer med romantisk stil og bohemske stil klær.

Noe for costumey kan neppe anses bohemian chic stil, så alltid holde seg borte fra alt som ligner en drakt selv litt, for å være på den sikre siden! - Mange folk som er i bohemsk stil gjør alt om deres antrekk virkelig bohem. Men dette er heller ikke et tegn på bohemian chic stil, i stedet bør du alltid prøve å heve utseendet med noen tidløse og elegante stykker, for eksempel høy kvalitet støvler eller poser.

Du kan selv gå high end her hvis du vil! Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.