*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Retningslinjer for kjøp italiensk Suit

You må ha en italiensk dress som en mann. Det kan skape en uttalelse ulikt noe annet du eier. Uten å si et ord, du kommer over som drevet, energisk, sterk, kraftig og virile. De er klassisk attraktiv og er en god investering som de vil komme med en uttalelse for deg når du delta på store arrangementer. De kan brukes til ulike anledninger som offisielle møter, fester og bryllup. Italienske dresser laget av den italienske designere er de fineste draktene du kan eie. Normalt en menns drakt består av tre hoved klær: En Coat, Vest og bukse eller et par bukser.

I dagens liv, det er veldig lett å finne den rette for deg. Her er noen retningslinjer å følge: Sats på høyre styleThe grunnleggende ting å huske på når du kjøper en italiensk dress er å velge den rette stilen. En annen ting å huske på er antall knapper på drakten. To knapper dress er den klassiske, det er ikke bare evig, men det passer de fleste kroppstyper. Den ene knapper dress vil være den moderne tilnærming. Dette regnes som en meget stilig valg i en markedsføring eller annonsering miljø. Vi gir deg dresser med ett til syv knapper. .

Less Knapper indikerer en mer moderne utseende og flere knapper skape et mer klassisk utseende. Se etter de ideelle fitYour ermene må hvile bare på toppen av tommelen bein. Du må vise bare en liten bit av skjorta cuff. Hvis du er iført sko, må buksa alltid berøre hæl toppen av skoen, og når du ikke bruker, må den berører gulvet. Våre drakter vil hjelpe deg til å holde på stilen, uansett hvor du går, og det vil aldri la deg ned. Hva er den beste stoffet? Super Ull 120, 140 eller 150 er noen av de fineste og mest godt iført tekstiler.

Disse ull karakterer har mid-weight slik at materialgardiner veldig bra og er svært holdbar, naturlig og er også egnet for sommer slitasje. Den kan brukes hele året så det er også et godt valg for de på et budsjett, og du kan selv se for salg for å spare ekstra penger. For de fleste utmerket effekt får drakten din justert til deg med den hensikt at den passer deg som en hanske. Vi bruker høyeste kvalitet stoff som vil gi deg all den fysiske komfort du ønsker sammen med modernitet.

Velg riktig farge og patternChoose en farge som passer deg og Vår italienske dresser kommer i forskjellige farger som, mørk blå, off-white, grå, sort, beige, hvit, marine og også i pinstripes. De trendy farger for 2009 er marineblå, skifergrå, taupe og sort. Slipset med medium bredde er utmerket ett.

Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.