*   >> Lese Utdanning Artikler >> auto >> motorsykler

En mann i Berks County Break Land Speed ​​Record på motorsykkel

Ifølge føreren Chris Carr posten var ikke så vanskelig å bryte fordi laget bare måtte sende sykkelen ned leilighetene et par ganger for å oppnå sine mål.

Chris Carr syklet to ganger og hadde posten. Han fikk mer erfaring riding sykkelen i år enn foregående tre.

Men med letthet i å oppnå rekorden kom flere hindringer. Chris Carr kone Pamela rapporterte de oppstod problemer under i Utah.


Mens du prøver å bryte 359 km /h satt av sin konkurrent, Top en Oil, lagets støtt vindene som banket det Stream ut av kurs, fallskjermer som utplassert tidlig og en brann som skadet en del av sykkelen.

I 2006 BUB Racing, Inc. teamet Carr løp for sette et land fartsrekord på 350,884, men ble tatt bort to år senere av rivaliserende lag Top 1 Oil.

Chris Carr nytt at Top 1 Oil var det denne gangen som han oppnådde rekord og Top 1 Oil fikk prøve å slå rekorden, men var ikke i stand til å overgå Chris Carr tid.


Hastigheten motorsykkelen er stand til å nå tilskrives sin design. Det eneste som kan kjøpes i en automotive butikken er luftfilteret. Skikken design og bygget V4, doble overliggende cam 500 hestekrefter, 3000cc, væskekjølt turbo motor har potensiale til å nå høyere hastighet enn det som ble satt for en måned siden.

Denne motorsykkelen matematisk, engineering, bit, er i stand til å oppnå 400 mph. Carr er ikke fremmed for racing og spenningen av å gå fort. Hans entusiasme for racing begynte i ung alder av fem, utløst av hans far som var amatør racer.


Carr slått sin lidenskap til en karriere. Han er en syv tid Grand National Champion of dirt track racing. Han er også deleier av amerikansk Super, som er en grusvei skole undervisning elevene å ri på 100cc sykler.

Carr planer om å nyte sin rekord for så lenge han holder det, selv om han forventer Top 1 Olje vil prøve å slå rekorden. Land speed racing er noe som aldri slutter. Carr posten vil gjennomgå sertifisering fra Federation Internationalle Motorcycliste.


All tekst, beskrivelser og bilder som brukes her ved Lee Ness eies og copywrited av Lee Ness og min ikke brukes uten skriftlig tillatelse fra Lee Ness!

Takk for at du leser artikkelen min

Lee Ness Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.