*   >> Lese Utdanning Artikler >> health >> diseases conditions

Guy med HIV og AIDS symptomer -? 5 Foot og be om hvis du merke Symboler av Hiv Infeksjons

Og når du tester HIV positiv, betyr det bare at nå har du kjøpt HIV forårsaker AIDS. Tidlige tegn på infeksjon vises separat i menn og vanligvis ervervet immunsviktsyndrom, HIV infeksjon skader immunsystemet kjent som mor til den enkelte, da det i løpet av to til seks uker. Tidlige HIV symptomer kan konkluderes med følgende ikoner:

1 Symboler feber Feber er en av de vanligste tidlige symptomer på HIV. I både menn og kvinner har. Noen av disse symptomene opptrer vanligvis umiddelbart etter smitte. I løpet av to til fire uker, og gradvis forsvinne som andre røykkanaler. Symptomene er vanligvis milde og feber på 100 F til 101 grader rundt i kroppen temperaturen heves

2 Symboler headacheHIV infeksjon hos menn er vanligvis en mild hodepine for en periodisk medium med feber fra et slag. Disse hodepine er vanlig hodepine som regel fordi du står overfor i hverdagen.

3 Symboler av betennelse i kjertler hvis en person er smittet lymfekjertler i kroppen av en eller flere hevelse eller betennelse kan bli funnet med en viss beløp. Nakken armhule eller lyske som gradvis ble hoven, og strammet opp med en kompleks kan bli funnet. Vanligvis betyr smerte eller hevelse eller betennelse i kjertelen ikke forårsake noen ubehag. Dessuten er denne funksjonen vist seg å være feil for en annen sykdom.

4 Symboler Sign pustet de infiserte menn er også i endring dramatisk med energi eller utholdenhet til å være på deres nivå. Med andre ord, han unexplainably eller kan være mer enn sliten.

5 Symboler Utslett kan det være en vanlig tidlig trekk ved HIV-infeksjon eller hudutslett i form av patcher som etter hvert dukker opp i andre områder kan det være misfarget . Flekkene dukker opp og kan bare fjernes innen en uke en måned senere, det vil først bli utviklet.

Hvis du har sett skiltene, det beste jeg foreslår at du teste det for deg selv. Ideen om testing for HIV-smitte kan være skremmende. Men HIV-test i seg selv, er du HIV positiv eller HIV - negativt resultat ikke lastes. Det er for din egen helse, men viruset er avgjørende for å hindre overføring til andre. Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.