*   >> Lese Utdanning Artikler >> society >> etiquette

Hvordan være en velkomst Guest

Før eller senere vil du være gjest i noens hjem. Det kan være et besøk til en venn eller en slektning, eller en helg eller venninne, eller kanskje din kjæreste ville introdusere deg hans eller hennes foreldre.

Uansett situasjon, vil du ønsker å ta hensyn til din vert, og la et godt inntrykk. Her er noen forslag til hvordan du kan gjøre det:

1. Kom med en invitasjon ikke bare en drop-in "Jeg er her, dere heldige mennesker!" (Selv en telefonsamtale eller tekstmelding fra nedover veien er bedre enn sjokk av en helt uventet besøkende.) Ikke alltid anta at folk vil bli glad for å se et overraskende besøk fra deg.

2. Ta med en liten gave av takknemlighet til verten. Dette kan være et brød, litt frukt, en flaske vin, eller informasjonskapsler. Det trenger ikke å være fancy, bare tenkt. Og hvis du virkelig ønsker å bli en hit, ta en liten gave til barna i familien.

3. La din vert om din forventede ankomsttid og være ansvarlig nok til å varsle vert hvis det er en forsinkelse eller endring i planene. Holde et måltid venter kan få besøk av en dårlig start.

4. Snakk med, lytte til, og være snill mot alle i familien, fra de yngste til de eldste (og minst tolerere familiens kjæledyr!) Spesielt for du går til hjemmet til en venn på din alder, ikke ignorere din venns foreldre hvis de er til stede. De er trolig de som betaler for maten og vaske sengetøy.

5. Se etter ting å gjøre for å hjelpe for eksempel å sette på bordet, rydde oppvasken, vaske opp, eller spille spill med de yngre barna. Noen mennesker ønsker ikke hjelp, men andre er mer komfortabel når arbeidet er delt.

6. Hold rommet ryddig. Gjøre sengen og plukke opp etter deg.

7. Respektere privatlivet til familien. Ikke vandre inn i rom du ikke har blitt invitert inn i eller sniffe gjennom skap eller skap. På samme måte, ikke bruke mye tid på rommet med dørene lukket.

8. Fart på baderoms ritualer (med mindre det er en privat gjestebad). Ikke beslag på badet eller la alle tingene som lå på vask og dusj etter at du bruker dem, og henge håndkleet riktig.

9. Nådigst spise mat som er tilberedt. Å gi et foredrag om kosthold er en rask måte å bli en uønsket gjest. Hvis du ikke ønsker å spise eller drikke noe, bare hoppe over det elementet. Ikke gjør en sak av det, og ikke gå rundt å lese etiketter og avhør hver oppskrift. Kompliment kokk.

10. Hold offentlig visning av hengivenhet innenfor grensene for god smak hvis du be

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.