*   >> Lese Utdanning Artikler >> society >> etiquette

Når det er greit å lyve

Jeg ville ikke anser meg selv som en uærlig person. Faktisk, jeg er ærlig med alle som jeg kjenner og vet ikke med mindre jeg kastet inn i en situasjon som ingen ytelser fra sannheten ... vel, ingen som fortjener å dra, uansett.

For å finne ut når det er akseptabelt å lyve, bør du ta en titt på noen grunnleggende regler i livet:

1. Aldri bryte et løfte. Hvis du gir noen ditt ord på at du vil gjøre noe, du bedre bo lojale til løftet og hjelpe ham eller henne ut.

2. Hjelpe dem at du bryr deg om. Hold deg lojal mot dine venner og familiemedlemmer som du liker. Dette er utskiftbare med den første regelen.

3. Ikke vondt uskyldige mennesker. Hvis noen ikke gjør noe verdig tjene straff, hvorfor skal han eller hun få det?

Så hvis fortelle en løgn ville forstyrre noen av disse reglene, så ikke gjør det. For eksempel, hvis en løgn ville skade noen du bryr deg om, så bør du ikke fortelle det mindre
det var å holde et løfte til noen andre du bryr deg om. Men, har du sannsynligvis bør ikke engang love å fortelle en løgn i første omgang, men du kan ende opp med å måtte dekke for en venn eller to ved å skjule sannheten.

Du kan fortelle en løgn om det har absolutt ingen effekt på hendelsene i dag. Hvis du føler deg fryktelig en dag og en medarbeider ber deg, kan du i teorien svare "veldig bra, takk!" rett og slett fordi det ikke medfører noen problemer; men det er egentlig ikke en grunn til ikke å være ærlige her.

Hvis flere mennesker dra nytte av en løgn, så kanskje det ikke er så dumt. Igjen avhenger dette. Det må virkelig hjelpe dem, ikke bare gi inntrykk av å hjelpe dem. Sannheten er vanligvis den beste veien å gå, og noen ganger gjør kunngjøringen om at skolen er skadet, mens det kan synes å skade studentene først, hjelper det i det lange løp. Vanligvis, skjønt, folk trenger å høre sannheten, og det er hva du bør gi dem. Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.