*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Sminketips: Velge rett leppestift for deg Når Shopping Online

For mange kvinner, finne riktig nyanse av leppestift er en nesten umulig oppgave. Det er vanskelig å vite om en nyanse vil arbeide med din hudfarge, hårfarge eller hudfarge. Dette blir et enda større problem når du handler på nettet for disse elementene. Virkelig, kan feil skyggen fullstendig ødelegge et moderne utseende for nesten hver kvinne. Leppestift er virkelig prikken til ditt utseende, og det kan gjøre en stor uttalelse eller bare være en subtil tillegg til den generelle utseende.
Det er også viktig å ha alternativer når det kommer til sminke; du må være i stand til overgangen fra dag til natt med ditt utseende. Tilfeldige hendelser bety at du trenger en lysere farge som passer for dagen. På samme måte, om du ikke ønsker en dristig farge på kontoret som vil distrahere fra arbeidet. Gå ut på kvelden noen ganger krever en dramatisk look, og du er sikker på å imponere. Her er noen makeup tips for å hjelpe deg i søket.

1- Tenk anledningen

Når du velger en leppestift, er det viktig å ta en nærmere titt på deg selv først.
Studere noen viktige ting, som undertoner i huden din, din øyenfarge og hårfarge. Disse vil alle gi deg den beste ideen av hva skyggen vil fungere best for deg. Hvis du trenger en farge som kan brukes hver dag, stokk med nøytrale nyanser som lilla og lys rosa. Dette vil legge litt farge uten å være overveldende. Dessuten vil det bringe ut din beste egenskap, som er den naturlige tonen i leppe farge. Husk, i dette tilfellet en nyanse passer ikke alle! Når du finner en nyanse du liker, legge makeup butikker i handle online rutine.
Du er sikker på å finne gode kjøp på de beste nyanser du elsker å bruke hver dag.

2- finne noe som passer din personlighet

Ofte, vi blir lei av seg de samme nyanser i løpet av og om igjen. Vi kan sette seg fast i en brunst eller rutine, og det kan bli vanskelig å komme ut av våre vaner. Bland opp din rutine og plukke en nyanse oflipstick som gjør at du føler deg glad og energisk. Prøv en lys korall eller rød skygge i de varme sommermånedene til å legge litt futt til at sommeren sundress på din neste grill.
Men når du bære disse lyse nyanser som skiller seg ut fra mengden, være sikker på å tone ned resten av ditt utseende. Å ha nøytral palett på resten av ansiktet ditt når du bærer en intens leppefarge skaper en fin balanse. Også det trekker oppmerksomhet akkurat der du ønsker det: på leppene

3- Stick med hva som fungerer

Du vil ofte finne deg selv på ja

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.