*   >> Lese Utdanning Artikler >> education >> college and university

Nærvær av indisk B-skoler i den globale forretningsmiljø

De business management praksis og kunnskap om de indiske skriftene kreditere et betydelig bidrag i utviklingen av universelle prinsipper og systemer. Indisk forretningskultur har produsert noen av de forretningslegendaries som Ratanji Tata, Dhirubhai Ambani, Azim Premji, som har bevist sin metall i den globale bedriftsmarkedet. Disse forretnings personligheter viste verden av den indiske forretnings legitimasjon og beviste at India i ingensteds bak enn noe annet land i den vestlige verden.

Bidraget fra disse eminente forretningsfolk har faktisk revolusjonert tankeprosess av ungdommen. Hvordan de startet med ingenting og deretter flyttet til å bli den ledende i bransjen er en kilde til inspirasjon for millioner og tusenvis. For å være en god forretningsmann, er det like viktig for en person å være bra i ledelse, som er nøkkelen til suksess. En vellykket bedrift krever en balanse mellom effektiv ressursforvaltning sammen med implementering av bedriftsøkonomiske prinsipper og teorier. Nå bekymring forblir for de som ønsker å være en vellykket bedrift person i bransjen.

En av de mest ettertraktede måter er å melde deg inn i de økonomisk-administrative fag. Nyere tid har sett mushrooming av ulike B-skoler i India, som er engasjert i formidling verdsatt og god utdanning til studentene. Den stadige økningen i populariteten av handelshøyskoler i India kan bli vurdert av den prosent fottur i antall studenter som søker om opptak i økonomisk-administrative fag. Indisk forretnings kandidater er høyt etterspurt over hele verden. Global anerkjennelse av indisk utdanning er definitivt en belønning for de som har satt i sin beste innsats for å gjøre dette skje.

Men på samme tidspunkt, det skaper også ansvarlighet for indiske høyskoler og institutter for å opprettholde dagens standarder og selv ta dem til et nivå opp. Det har å tatt i notatet at det er en konstant revisjon og kontinuerlig opp nyanse i pensum. Dette updation bør gjøres i forhold til utviklingen er gjort i den respektive bransjen. Også høgskolene må ta hensyn til at de profesjonelle de forbereder seg til næringen bør møtes med internasjonale standarder.

Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.