*   >> Lese Utdanning Artikler >> family >> family health safety

Best Diet Pills

The slankepille arena er et forvirrende sted. Så mange piller, så mange krav. Hva er sant, og hva er den beste dietten piller for vekttap behov? Jeg spurte meg selv disse spørsmålene, og jeg gjorde noen undersøkelser. Dette er resultatet av mitt vekttap pille og supplere research.Each av selskapene som produserer vekttap produkter gjør påstander om deres effektivitet. Lar se hvor de store slankepiller fall.The nyeste og beste selger vekttap diett pille akkurat nå er basert på ingrediens Hoodia.

Det er bokstavelig talt dusinvis av selskaper som produserer et vekttap pille med denne hovedingrediens. Så hva er det? Hoodia kommer fra en sukkulent fra sørvestlige Afrika kalt Hoodia gordonii. Disse vekttap piller er urte kosttilskudd. De er ikke regulert av FDA, og de har ingen sentralstimulerende midler. De hevder å undertrykke appetitt, som fører til en dramatisk nedgang i kaloriforbruk, noe som fører til vekt loss.The andre store produsentene av dagens vekttap diett pille produkter faller inn under kategorien av sentralstimulerende midler.

Disse har varierende grad av bivirkninger, tilskrives noen form for stimulerende. Koffein og efedrin er de to mest vanlige ingredienser. Disse stoffene hevder å forstyrre hjernens funksjon i ulike ways.Leptoprin og Leptopril er det samme produktet. Leptoprin er navnet merkevare, mens Leptopril er billigere generisk form. Begge disse pillene er sentralstimulerende midler som hevder å hjelpe overvinne den genetiske tendensen til fedme.

Det er et betydelig innhold av koffein, og mens selskapet som produserer disse stoffene ikke offentliggjøre listen over ingredienser, de erkjenner at de er sterke sentralstimulerende midler. Ulempene til disse stoffene inkluderer frykter at fordi de ikke brenner fett, kan sunn muskel bli skadet på vekttap prosessen. Selskapet anbefaler ikke noen trening eller kosthold program å følge disse products.Phentermine er en annen stimulerende brukes til vekttap. Dette stoffet er godkjent for vekttap ved FDA.

Den bruker en sentralstimulerende ligner på amfetamin for å forårsake hypothalamus å redusere appetitten. Det er vanligvis foreskrevet for pasienter hvis helse er i fare på grunn av sin overvekt, og det er vanligvis foreskrevet for kortvarig bruk 12 uker eller mindre. Ulempene til Phentermine er en mulig forstyrrelse i søvnmønster, konflikt med andre medisiner, potensiell avhengighet og problemer med å trekke seg, og potensielt alvorlige bivirkninger.

Sørg for å snakke med en lege om alle medisins

Page   <<       [1] [2] [3] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.