*   >> Lese Utdanning Artikler >> family >> family health safety

3 Forferdelig Diet feil å unngås ved alle Means

Even om vi har masse informasjon om vekttap, diett feilene fortsatt seire og fortsatt blir gjentatt ved flere anledninger. Vi er ikke bare diskuterer de små glipper som skjer av og til hvor vi ender opp med å spise en bit av sjokolade kake når vi faktisk ikke tenkt til, men vi snakker om de store dårlige feilene vi gjør som hindrer oss fra å miste vekt. For å oppnå varig vekttap, må vi forstå disse store feil og utvikle en holdning om at du hjelper oss succeed.1.

The Attitude Alt eller NothingDieters som foretrekker å gå på alt eller ingenting måte, pleier ofte å velge kompliserte dietter som synes umulig å fortsette. Før du hopper inn i noe sånt som dette, er de i et forsøk på å finne noe som ikke er inkludert i kosten plan og dumpe disse stuffs i søppelkassen. De har tenkt til å være perfekt Kosten og de vil oppnå sine mål kan være bare for en dag, for fire dager, syv dager eller for et par uker. Så noe streik og de nødvendigvis ikke klarer å holde tritt med diett plan. Hele prosessen med slanking er så ødelagt umiddelbart.

De så gå til butikken for å få disse stuffs tilbake nok en gang at de hadde dumpet i søppelkassen i forrige uke og ikke klarer å møte sine vekttap planer. I stedet får de mer og mer fett på ingen time.If du er en av dem, du seriøst trenger å spørre deg selv, og spørsmålene er virkelige tøffe seg. Har du faktisk har tenkt å gå ned i vekt undyingly, eller du ønsker å felle noen pounds bare for å få dem tilbake igjen? Veien videre er bare å gjøre noen mindre endringer i livsstil og visse endringer i kostholdet ditt, og du vil være i stand til å gå ned i vekt steadily.2.

Den ofre AttitudeAnother alvorlig feil er å oppfatte din diett som et offer. Du gir opp all den maten du elsket å spise for å oppnå vekttap. Du har kanskje en utmerket diett plan og du kan selv lykkes i å miste målrettet vekt, men hva som faktisk skjer når du oppnå målet ditt? Du har ikke trent selv å ha dårlige matvarer i riktig måtehold og som sådan, når du begynner, er du nødt til å gå langt utenfor din kontroll. Det er alltid bedre å ha litt av alt i måltidet og du må også lære å nyte mat i mindre mengder; som inkluderer sjokolade som well.3.

Målet FailureYou trenger å sette mål som lett kan oppnås, dvs viktig del av hver vekttap plan. Ditt mål må være klart for deg, må være realistisk og skriftlig. Du må ha et godt planlagt vekt program i tankene dine, dvs sannsynlig. Men med mindre du er bare om en litt overvektig, er det sannsynligvis på avstand fra deg for å være

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.