*   >> Lese Utdanning Artikler >> sport >> water sports

& amp; # 039; de tror det & amp; # 039; s All Over & amp; # 039; ~ Ikke med disse alternative arrangementer! ~ Andre Sporting Events

Viktigheten av Sports berører hver kultur på en global skala. Alle er involvert i idrett enten du spiller eller som en tilskuer etc. Sport lærer positive egenskaper som teamarbeid, disiplin, sunn konkurranseevne og respekt for å nevne noen. Men de siste tiårene har sett en bemerkelsesverdig trekk på de rare og fantastiske sportslige ventures samtidig beholde de tradisjonelle elskede spill av gamle.

Derfor, etter min vurdering, vil jeg kort berøre en populær utfordrende sport, men "ikke slik vi kjenner det Jim '! Visste noen Bukisa'ers vet at undervannsrugby er en faktisk og veldig populær sport i Europa? Fordi jeg ikke før nylig! ************** Team

Som i det tradisjonelle spillet av rugby, det er femten spillere på et lag; dette er tangert ut til seks i vannet, fem erstatte spillere og fire reserver. Selv reserve spillerne ikke har lov til å spille i et spill som allerede er i gang med elleve spillere.

******************** Utstyrsanmeldelser Spillerne pryder vanlig undervanns brukerutstyr av snorkel, maske, svømmeføtter, og hørselsvern og partallsår vann polo caps. Lagene må ha matchende badedrakter; hvit /mørk hvit eller mørk blå /svart. Med hjemmelaget iført mørke farger. ********************** spilleområdet

spilleområdet er mellom 3,5 og 5 meter dyp, 12-18 meter langt og åtte til 12 meter bred. De åpen wire kurv mål er 40-45 cm i diameter og plassert på bunnen av bassenget i hver ende.

************ The Ball

Ballen er fylt med saltvann for å beholde negativ oppdrift, ca 52 cm i omkrets og er svart og hvit eller rød. ************** Spillanmeldelser Tre dommere overvåke spillet, to i vannet og en på dekk. Spillet er to 15 minutters omganger med en kort fire minutters pause. Straff pådra to minutter ut av vannet forlater sitt lag kort en spiller. Frispark kan være for fjerning av en motstanders utstyr etc. Spillet begynner med en dommer å plassere ballen på bunnen av bassenget i sentrum av spillet.

Med hvert lag stille opp på sin ende av bassenget langs kanten, ved lyden av en dommer alt hodet på ballen. Den ene i mål forsvarer, men kan ikke holde fast eller sette kroppen i kurven for å hindre et mål blir scoret. ************************************************** **** Tilsynelatende var det så langt tilbake som 1961 som Ludwig von Bersuda, et medlem av den tyske Underwater Club i Köln, kom opp med ideen om en undersjøisk ball spillet.