*   >> Lese Utdanning Artikler >> health >> diseases conditions

Seks retningslinjer mot diabetes mellitus

Diabetes mellitus er en sykdom som påvirker måten kroppen produserer insulin. Det kan fremstilles for mye eller for lite. Diabetes påvirkes av faktorer i miljøet og også dine genetikk. Miljøfaktorer kan bestå av fedme, dårlige valg i kosthold og mangel på mosjon. Forskere fortsatt jobber med en måte å kurere diabetes, men de har bare funnet en måte å kontrollere dem så langt. Du må forstå at det er diabetes mellitus behandlinger som kan hjelpe alle med diabetes. Det er viktig å snakke med legen din slik at du forstår hva slags diabetes mellitus behandlinger du med din type diabetes.

Disse retningslinjene er sunn fornuft og lett å følge så lenge du er villig til å gjøre noen endringer. Du trenger å leve et sunt og aktivt liv ved å gå for en tur i parken eller til og med nyte en frisk salat med middagen. Dette vil bidra til å brenne noen av kaloriene i musklene som bidrar til å holde insulin i sjakk. Du må ha strenge retningslinjer for kostholdet ditt. Du trenger for å unngå søt og fet mat hvis du ikke unngå den søte det vil øke blodsukkernivået til et giftig nivå. Du må overvåke blodsukkernivået hver dag som klokke arbeid.

Det er farlig hvis blodsukkeret synker fordi det er en sjanse du kan ende opp i koma. Ta insulin skudd i tide for å unngå eventuelle komplikasjoner. Du må ta det som det er instruert om du ikke vil det skade kroppen og kan føre til døden. Du må holde deg unna stressende situasjoner. Kroppen kan ikke håndtere dem i det hele tatt fordi det vil føre til høyt blodtrykk som kan føre til store skader på organer i hele kroppen. Holde aktiv og i form er den største nøkkelen til suksess med diabetes mellitus behandlinger.

Så du kan holde blodsukkernivået ved en sunn tilstand da vil du også føle deg godt om deg selv. Etter en plan som kan være konstruert for deg gjennom din lege og deg selv, eller du kan selv regne ut en på egen hånd. Du trenger bare å sørge for at du inkluderer alle retningslinjer til å holde diabetes mellitus under kontroll. Kosthold, trening, medisinering, og teste blodsukkernivået er de viktigste bekymringer med å ha diabetes i alle aldre.

Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.