*   >> Lese Utdanning Artikler >> society >> etiquette

Regift Uten Guilt


Det er en riktig måte å regift: en måte som er en vinn-vinn-situasjon for alle involverte. Bare følg disse få enkle regler og du kan regift med tillit.

Gaven må være ny, ubrukt og fortsatt i originalemballasjen. Ikke passere på noe som du har brukt, selv når

Tenk mottaker: er dette noe personen vil virkelig liker? De fleste regifters si at de gaver som de passerer på er gaver de kjenner personen vil like.

Ikke regift innenfor samme sosiale sirkel. Du ønsker ikke en venn å fortelle alle om den vakre afrikanske maske du ga henne som en annen venn (den som ga deg masken) lytter. Selvfølgelig, hvis du ønsker å avslutte et vennskap ... men det er et emne for en annen artikkel!

Etter ferien, hvis du finner deg selv med en haug av uønskede gaver som passer akkurat for regifting, ta på tide å sette en liten lapp på hver gave å merke seg navnet på giveren. Du ønsker ikke å regift deres gave til dem på sin bursdag eller neste jul. Å ha en stash av gaver i skapet vil bidra til å oppveie bekostning av å kjøpe gaver neste høytiden.

Hvis, ved nærmere undersøkelse, gavene er egentlig altfor klebrig for deg å gi videre til noen, du kan alltid sende dem til Goodwill eller Frelsesarmeen. Tacky til deg kan være chic til noen andre pluss at du kan føle deg godt om å hjelpe en veldedig organisasjon som gjør en slik god gjerning.

Regifting kan være morsomt. I vår familie har vi en hvit elefant gave utveksling. Alle pakker opp en gave de hater at de har fått (forhåpentligvis fra noen utenfor familien) og sender den videre. Det er en stygg plast mugge med briller sett som har gått rundt så mye at vi ikke engang gidder å åpne innpakket boks! Vi vet boksen på synet, siden det har vært i alles hender på et eller annet tidspunkt. Det har blitt en familie vits og en merkelig familie tradisjon

Et siste råd om regifting. Se på gaven. Virkelig se på gaven. Kommer du til å være flau når du gir den? Husk det er tanken som teller, og det siste du ønsker å bli tenkt på er så ... tankeløs. Glad regifting! Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.