*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Husker du: Retro mote og 70S Nostalgia

Ta for eksempel Mini skjørt

Mary Quant, chanteuse av svingende 60-tallet Carnaby Street, er kreditert som den første til å avsløre den ultra-kort miniskjørt.. Mini var sjokkerende, og ikke siden 20 flapper hadde utsette kneet forårsaket en slik oppsikt. Respekt damene hadde på seg skjørt på kne lengde, og unge jenter skulle følge respektabelt banen, men noe skjedde da den vågale Quant forkortet skjørt, og verden gikk mod.


Designer Andre Courreges er også kreditert med mini skapelse, men Quant vellykket kommersialisert den nye friheten av tenårene mote, utsette seksuelt eksplosive 60-tallet til mini. Den altfor avslørende miniskjørt sammenfalt med fødselen av den seksuelle revolusjonen, og utsettes mer enn bena. P-pillen kom på markedet i 1960, og i 1962, feminist og fremtid Cosmopolitan redaktør Helen Gurley Brown publisert Sex og Single Girl, en støtte manual for unge kvinner som nektet ekteskapet, men ikke ønsker å ofre den mest primal trang.

Sex var overalt, og enda mer sjokkerende enn jenter som nyter sex var at de snakket om det. Og miniskjørt var den beste reklame for den seksuelle revolusjonen.

Girls kunne spankulere sine ting, fri til å eksponere sin sensualitet, og menn var bare nødt til å forholde seg til det! Ikke mer å dekke opp, holde kjøttet under wraps på grunn av konsekvensene av fristelse. Miniskjørt frimodig uttalte ny tillit av en kvinnes kropp, og hennes plass i den feminine verden. Beskyttelse og "sørge for" var ikke lenger hva den 60-gal ønsket.

Hun ringte sjefen, og i hennes sexy nye miniskjørt, fikk hun hva hun ville.

miniskjørt har vært en stor stift gjennom årene, som et tegn på både seksualitet og tillit (selv om vi bør advare deg om at viser lår vil ikke umiddelbart slå deg til en Amazon prinsesse. Mini kan gjøre at du ser sexy, men den tilliten delen er opp til deg). 80-tallet returnerte miniskjørt tilbake til ren ren sensualitet når Madonna slithered over gulvet i lår-høye, sorte lycra miniskjørt. Sammenkoblet med blonder tights og mesh skjorter som utsatte navlen, den 80-miniskjørt var uforskammet og i ansiktet.

Den 60 mini var mildt i forhold til kroppen-hugging skamløshet av 80-bomull lycra.

mini-skjørt fått enda mer uenighet når det funnet sin vei inn i profesjonell riket av 90-tallet. Heather Locklear er "Amanda" på Melrose Place rørt opp oppmerksomhet i hennes skjørt som knapt hang under hemline av hennes dressjakker. Profesjonelle kvinner ble konflikt: ja, mini-skjørt laget

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.