*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Gratulerer med dagen til Gucci: En fantastisk hyllest for en mote Icon

To markere sin milepæl 70 år, den industrigigant Gucci lansert den bemerkelsesverdige arv Gucci veske linje i en stilfull hyllest. Fremkaller den europeiske merker rike kulturarv og historie, ble de karakteristiske posene annonsert sammen med de dramatiske renoveringen av Gucci butikk i Roma, Italy.Creative direktør Frida Giannini var hjernen bak denne elegante utvalg av Gucci vesker, som omslutter design attributter som merket ble lansert. De som er kjent med opprinnelsen til Gucci vil gjenkjenne disse eldgamle elementer i disse vintage-stil Gucci håndvesker.

Det mest oppsiktsvekkende element av arv posene er vintage print, Rinascimento, som først ble sett pryder Gucci poser tilbake på 1950-tallet. Med en desidert Renaissance føler, er det blomstermotiv en eksplosiv samspill mellom rike grønne og røde fargetoner, kongelig kroner, og tornete spir, alt mønstret på toppen av en glatt, kremfarget bakgrunn. Legge til en subtil rikdommen er de krokodille skinn aksenter, farget i en sofistikert vin-farget hue.

While disse tidløse Gucci vesker kan være basert på etablerte motiver i motehusene storhetstid, de også skryte mote-forward elementer som hint på nye og spennende ting til komme. Som Giannini har nevnt, Heritage Posene er en perfekt match til essensen av cityrich i tradisjon, men likevel moderne i spirit.Even hvis du ikke er en stor fan av den romantiske blomstermønster omtalt i Rinascimento, Heritage-serien tilbyr mange flere alternativer som å velge. Ta deg velge fra flere eksotiske lær poser, inkludert struts, krokodille, og python.

Du vil glede i variert utvalg av farger, fra dyp burgunder til sjokoladebrun. The Heritage linje inneholder fem svært forskjellige veske stiler, for eksempel The Jackie og The Bamboo. De ulike stilene har forskjellige skinn aksenter på stroppene og utsiden av bag.While arv linje innkapsler klassisk, men nyskapende stil som markerer Gucci merke, har samling av Gucci vesker også en praktisk side for on-the-go forbrukere. Funksjonelle fasiliteter er den store lommer og innvendige lommer med glidelås lukking, designet for å holde nødvendigheter og miscellany pent organisert.

Edle metaller brukes for massiv messing hardware, noe som gir et eksklusivt preg mens serverer pålitelig i tiår come.To kjøpe en ekte Heritage Gucci veske, vil du nødt til å besøke Roma Gucci butikken i Via Condotti eller Saks Fifth Avenue i New York byen - eller, for å få utseendet uten en heftig prislapp, kan du vurdere å kjøpe en vellaget kopi Gucci veske

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.