*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Snazzy Yves Saint Laurents Easy Y Satchel

The luksusmerket YSL er forkortelsen for Yves Saint Laurent hvis fulle navn er Yves Henri Donat Mathieu-Saint-Laurent, og han er en berømt fransk motedesigner som ble ansett som en av de mest innflytelsesrike designere i det 20. århundre. Mote anmelder Caroline Rennolds Milbank skrev: "Den mest konsekvent feiret og innflytelsesrike designeren av de siste tjuefem år, kan Yves Saint Laurent bli kreditert med både spurring couture stige fra sine sekstitallet aske og med endelig gjengivelse ready-to-wear hederlig "sikret våren 2009 så fantastisk YSL veske kolleksjon som tilbyr et utvalg av toner fra en ren vinter hvit til en sjokolade brun og ganske fuchsia.

Videre er det spektakulært utvalg av saftig huder fra ekstremt myk semsket skinn til blankt kalveskinn og luksuriøse eksotiske lær. Den elegante frisk hvit ransel veske har vakre skinn bow detaljering kjører rundt signatur Y emblem søm. En annen nydelig veske er laget av kokos brun semsket skinn med krokodillen preget mønster og fremhevet med gull tone hardware som legger luxe og klasse til nøytral brun veske. Fuchsia krokodillen pyntet skinnpose er en ekte stunner som er laget av matt finish semsket skinn og trimmet med mørkere skinnende rik lær.

I ett ord, kan denne fantastiske samlingen tåle tidens tann og forbli klassiske å fullføre en stilig look.This høst, vi er så glade for å se YSL vesker ta på studded trend. Ta en titt på boxy Easy Y Satchel, er signaturen Y delikat brolagt med sheeny sølv studs som gjør en enkel veske ser helt motsatt: raffinert og storslått. Svart og brun er de to farger som du kan velge mellom, og skinn er så myk som vil smelte i hendene. Den rullet lær håndtak med fem inches slippe gi et sterkt grep.

Det ser strålende og frodig at sølv tone maskinvare kombinerer sort skinn og gull tone hardware kamper brunt skinn. Åpning toppen dobbel glidelås vil vise bomull med glidelås og to åpne lommer på innsiden. Den enkle Y bag kalt vår oppmerksomhet på den tiden Kate Moss, Emma Watson og Kylie Minogue startet toting dem rundt i byen. Vi damer drømmer om det, fordi det sikrer deg et sofistikert og moderne utseende på hvert parti og anledning. YSL Easy Y ransel er en klassisk, men trendy stil som ville kompliment din ensemble for alle årstider. Kjøp gjennom Eurohandbag og stylishpick.

Enten du har den på din ønskeliste eller ikke, er den fantastiske pose i suveren kvalitet absolutt verdt å kjøpe.


Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.