*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

De Finest Halloween kostymer i Vogue

Når man diskuterer de fineste Halloween-kostymer på moten, det umiddelbart kommer til hjernen er visse populære trender - som de som er vist nedenfor - som har stått testen av det er mani å kle seg som Marilyn Monroe likner henne klassiker forblåst kjole og gå rundt å forsøke å vinne folks hjerter. Dette er også den type mennesker som ønsker å kle seg ut som Cleopatra veien Elizabeth Taylor gjorde på skjermen eller som Jennifer Lopez i henne hele avslørende grønn Oscar kappe.

For virkelig å bringe prangende og glamorøs look, folk sport en flammende rød leppestift og noen sjarmerende kostyme jewelry.Some velger å bruke en kveld kjole med satin hansker og kjøre rundt med en mikrofon som noen kjente sangere. En av de mest ofte sett Halloween kostymer er en etterligning av Madonna med sin spiss forførende BH og håret bundet i hestehale. To gode venner kan koble opp og kle Pam Anderson og Kid Rock. - Å gjøre hoder slår.

Noen oppfinnsomme folk er villige til å ta smerter komme opp i en spennende, designet og øye-fengende farger drakt med en bolle snitt parykk å ligne Elton Jon.But Halloween er ikke bare å kopiere, men også en mulighet til å være original og kreativ. Den beste måten å oppnå dette på er å melde deg på Halloween kjole som er nyskapende og utradisjonelle. Lage sin egen drakt er en fin måte å være kreativ og å tilbringe minst. De beste kostymer er alltid hjemmelaget og de hente maksimal oppmerksomhet ved å være bare enkelt, men funny.

For de som er villig til å bruke rikelig, det er butikker i massevis til å selge iøynefallende kostymer for voksne og barn. Det er også flere oppfinnsomt designede kostyme tilbehør som stokker, skjegg, tenner og capes.The historiske bakgrunnen for Halloween forteller oss at det er vevet rundt populære okkulte myter og det betyr at folk flest vil ha noen andre-verdslig kostymer og getups og alt- time favoritt er iført spøkelse kostyme for å skremme folk away.In dagens dataalderen, er det rette stedet å se et bredt utvalg av Halloween kjoler og få unike kostymer online.

Internett er en stor kilde når du prøver å finne den perfekte Halloween kostyme eller tilbehør. Enkelte kostyme nettsteder tilbyr en rekke Halloween utstyr som spenner fra smilende engler og forlokkende feer til forferdelige utseende hekser og trollmenn - for ikke å snakke om franske hushjelper, Superman, Batman, og Cat Woman. For de dårlig tid, bestiller en drakt på nettet, er praktisk som de fleste områder lover levering innen 24 hours.Halloween kostyme

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.