*   >> Lese Utdanning Artikler >> education >> languages

Norsk Importance

Fra begynnelsen av året til slutten mine skriveferdigheter har gjort noen fremskritt i løpet av tiden. Vedlagt er et papir fra begynnelsen av året som tilsynelatende gjorde jeg ikke dato, men var et sted i den første uken eller så hvis jeg husker riktig. Og det andre papiret er fra vår Giver delen helt på slutten når vi testet den dato som er også ukjent. To ting som har forbedret i år er konvensjoner og setningstaleferdighet.

For eksempel mine setninger i begynnelsen av dette året var hakkete og kastet rundt. "Jeg har en veldig spesiell element i livet mitt.

Det er en liten krystall overlevert til meg fra min søster." men utover året mine setninger begynte å variere og forlenge, "Jeg tror Louis Lowry kommuniserer at valgfrihet er et privilegium. Vi bør alle ha det, selv om vi kan gjøre feil de det er verdt det i det lange løp. "

Et annet eksempel fra den første og andre papir på taleferdighet er vist i disse setningene. "Dette magi er en av stormaktene. Alt du trenger å gjøre er å se dypt inni den og skyve alt annet unna.

" I forhold til "Choices kan medføre fare eller redde deg, men uten dem er vi tapt, og det er ingen reell samfunnet, bare vage, tapt, og robot lignende. Uten valgene vi er inhumane."

Mine konvensjoner har gjort fremgang selv om jeg kunne bry seg mindre om dem som læring ble tvunget på meg av en språk kunst lærer som faktisk lært meg å skrive ferdigheter for første gang i et par år, selv om jeg kunne vare mindre å lære det. Den ble tvunget inn i hjernen min der den skal bo. For eksempel jeg nå komma i en setning med "men" eller "fordi" kommer før ordet og ikke etter det.

Og min grammatikk har bedret seg noe. "Den har en magisk ....." Jeg ville nå aldri skrive. Jeg tror jeg visste dette i begynnelsen av året, men jeg bare nå å fange den. Jeg nå ta flere feil i mitt forfatterskap. Dette kan også være fra å snakke med min smart venn Derek

som vil alway gi meg "crud" om en skrivefeil eller stavefeil. Som ikke bortsett fra skolen, men viser min vekst som forfatter i løpet av dette året.

Mine konvensjoner og taleferdighet fortsatt trenger videre arbeid, selv om de har godkjent.

For eksempel selv i nyere papir jeg kan potten noen: setningen, "Choices kan medføre fare eller spare deg, men uten dem er vi tapt, og det er ingen reell samfunnet, bare vage, tapt, og robot som Uten valgene vi er. inhumane. " etter samfunn bør være en ";" ikke komma. Og "... bare vage tapt og robot som ..." er ikke godt f

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.