*   >> Lese Utdanning Artikler >> society >> politics

Palestina nasjonal avgjørende; Som Israel Meets The World

Palestina nasjonal Imperativ!; Som Israel Meets The World! Skrevet av Paul I. Adujie

Palestina nasjonal bør bli erklært og himmelen og himmelen vil ikke falle.

La Amerika og Israel forholde seg til Palestina nasjonalstaten som en viktig og faktum av livet.

La palestinerne bordet deres selvbestemmelse, uavhengighet og frihet i FN i september 2011, som vil sette Amerika i en tøff spot.


Amerika blir nødt til å enten støtte Palestina nasjonal, selvstendighet, frihet, frihet og demokrati eller Amerika vil bli sett igjen som viser skjevheter i favør av Israel for å "beskytte" Israel på vanlig skjev flerårig vei for verden å se

Amerika og Israel står bak kurven og lagging, vedrørende lengsler og ambisjoner i Palestina, arabere, persere og den islamske verdens politiske oppvåkning, den såkalte arabiske våren eller Arab Awakening.

Det internasjonale samfunnet er på siden av Palestina nasjons!

Amerika på hvert trinn har støttet og tilrettelagt Israels evne til å forbli selvtilfreds og nektet å flytte Palestina-Israel fredssamtaler frem og verden er nå lei av påskudd , chicaneries og shenanigans som brautende planer for å snakke om fred har ikke ført til faktiske fredssamtaler

Israel har hevdet i flere år at Mahmud Abbas er isolert, og representerer ikke alle palestinere, og kan ikke bevege seg fred fremover, fordi Palestinerne er delt langs linjene av Hamas supportere og Fatah-tilhengere.


Hvorfor fred mellom Hamas og Fatah bekymre Amerika og Israel så mye? Hvorfor forsoning mellom de ulike gruppene i Palestina fornærme Amerika og Israel? Hvorfor skal skillet mellom palestinerne bringe noen vridd bekvemmeligheter, selvtilfredshet og vridd tilfredsstillelse for alle?

Israel har alltid protesterte at det hadde ingen å forhandle fred med, på grunn av intern splittelse innen Palestina, selv om, Amerika og Israel faktisk faktisk, konstruert og orkestrert spjelking inne Palestina når HAMAS ble nektet fruktene av valg vinner eller seier i 2006

Nå, at Hamas og Fatah har forsonet, og det er politisk enighet mellom palestinere av all politisk spekteret, Israel og Israels Godfather nå argumenterer for at det ikke blir noen fredssamtaler fordi Hamas er ikke en fredelig organisasjon.


Israel militære er ikke en fredelig organisasjon, og det har drept mer enn 2500 palestinere i de foregående 20 måneder!

palestinske-israelske fredsforhandlingene patt -impasse begynte med

Page   <<       [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.