*   >> Lese Utdanning Artikler >> health >> diseases conditions

Silence The Annoying Ringing med denne Advice

Mange mennesker som lider av tinnitus tror det er ingenting de kan gjøre for å hjelpe seg selv. Vanligvis denne typen tenkning kommer fra sannheten at individer ikke er godt utdannet på tinnitus. Du trenger ikke å bry deg med dette. Den neste artikkelen vil gi deg den beste tinnitus informasjon tilgjengelig.

Når du er klar for madrass du har til å bokstavelig talt la dine bekymringer på sengen rommet døren slik at tinnitus ikke vil hjelpe deg å holde deg i løpet av natten . Når du får mot døren endring og si "Takk, bekymring, men det er her vi er på madrass" og lukket døren på den. Dette skal hjelpe deg til å sove raskt og har også en god avslapning.

Akupunktur har blitt en bredt anerkjent kilde for behandling av mange tegn og symptomer for eksempel ubehag, kvalme samt tinnitus. Ingen er helt sikker på nøyaktig hva det vitenskapelige bevisene er perfekt for hvorfor det er effektivt mot tinnitus, men mange tinnitus lider få lindring av det, derfor kan det være verdt et forsøk!

Etter hvert alter gå og få din blodtrykk krysset av. Alt fra hypertensjon med andre belastninger som forbedrer din blodtrykk kan føre til tinnitus være enda høyere inni øret. I ditt tilfelle blodtrykket er forhøyet, forsøke å gjøre ting for å lindre den. Du må muligens vurdere å ta blodtrykket medisinering, redusere koffein forbruk, eller rett og slett å lære ulike stress management teknikker.

Siden tinnitus kan være utløst av uønskede effekter fra visse medisiner, bør du fortelle helsepersonell alle dagens medisiner du tar. Sørg for å inkludere over-the-counter vitaminer, kosttilskudd og reseptbelagte medisiner for å finne ut om noen kan være den virkelige årsaken til tinnitus.

Noen mennesker med tinnitus stat som kjemper problemet bare blir verre de tegn og symptomer. Snarere, de sier at det å forstå hvordan man skal akseptere det gjør du neglisjert og reduserer dens effekt på din eksistens. For eksempel, når du forsøker å hvile, tenke på de lydene er havbølger og visualisere deg ved bassenget hvor man kan slappe av. Det vil hjelpe deg å få litt hvile!

Vurder å besøke en rådgiver. Hvis tinnitus fører til stress i livet ditt, søker etter en rådgiver for å diskutere metoder for å redusere stress er mest sannsynlig tilrådelig. Ved å senke stress i andre deler av livet ditt, er tinnitus kommer til å være enklere å håndtere en rådgiver vil hjelpe deg med dette.

Skal du begynne å bli rammet av tinnitus, er det avgjørende

Page   <<       [1] [2] [3] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.