*   >> Lese Utdanning Artikler >> health >> diseases conditions

Hva er det egentlig du leve etter et hjerte Attack

Alder 43 og jeg jobbet full tid på mine føtter, 8 timer i døgnet. Jeg gjorde mange tunge løft. Jeg hadde ingen anelse noe var galt i det hele tatt. Jeg var ganske aktiv.

På jobb ville vi ofte knaske på ting som vi worked..This bestemt dag, hadde en venn brakt en pose med sure gummie godteri. Jeg hadde noen. Senere begynte jeg å oppleve det jeg trodde var halsbrann fra å spise den sure godteri. Det kom og gikk mesteparten av kvelden.

Plutselig senere den kvelden jeg følte meg plutselig veldig syk. Jeg løp til badet som rommet spant, men ingenting skjedde. Jeg tenkte, dvs stor, nå har jeg influensa! ... Jeg gikk og satte meg på sengen min for en stund og fortalte mannen min at jeg bare ikke føles riktig. Han ringte min datter, og hun tok meg med til sykehuset. Jeg ble sett på triage første hvor de sendte meg til å vente på venterommet. Tiden gikk, og jeg begynte å føle seg verre, jeg hadde denne forferdelige smerter som stråler opp min venstre ben, sammen med "halsbrann" ... Jeg følte meg forferdelig. Datteren min gikk opp flere ganger for å fortelle dem at jeg ble verre, de sa jeg måtte vente min tur.

En og en halv time senere var det min tur. De tok meg inn og hektet meg opp til en EKG. Innen minutter, ble alle pilende. Jeg hadde ingen anelse om hva som var galt, bare at noe ikke var riktig. Jeg spurte om jeg skulle være OK, og legen sa jeg hadde et hjerteinfarkt, og de prøvde å redde livet mitt. Oh great!

Jeg endte opp med å ha et stort hjerteinfarkt med skade på hjertet mitt. En arterie ble nesten helt blokkert, og de forsøkte å åpne den senere med en stent, men kunne ikke.

Etter 2 år med ikke å kunne puste riktig, og får en ny mening, bestemte de at jeg trengte en hjerteoperasjon. Jeg trengte å ha en metallventil satt i hjertet mitt som det var lekker dårlig. Som en bil, jeg trengte en ventil jobb.

I mellomtiden hadde jeg gotton en handikappet skilt for parkering for bilen min. Gutt fikk jeg blikk fra noen mennesker, og hadde et par bemerkning om at dette var en handikappet sted jeg hadde parkert i. Vel, ja, jeg er fullt klar over det. Noen ganger, så lenge du kan gå og snakke, og er rimelig ung, tror folk du er ok.

Jeg hadde min operasjon. Det var ikke morsomt, og tok ca 6 måneder å komme seg, for ikke å nevne phnemonia at jeg utviklet kort tid etter.

Dette var alle 6 år siden nå. Jeg kan fortsatt ikke puste riktig og legene finner ikke ut hvorfor. Jeg føler at de har gitt op

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.