*   >> Lese Utdanning Artikler >> health >> diseases conditions

Fordelene med Herbal Menopause Treatments

As den hormonbehandling vil ta noen langsiktige effekter til pasientene, mange kvinner har endre sin måte å urte menopause behandlinger. Selv om ekspertene hadde krav på resultatene av disse studiene er mangelfulle, men de fleste av kvinnene fortsatt på jakt etter alternative metoder for å kontrollere effekten av overgangsalderen. Det er noen grunner til at kvinner foretrekker dette valget. Her jeg listet ut 3 grunner til at mange kvinner har tatt deres helse i egne hender og gjort utdannede medisinske valg for seg selv.

Ønsker å unngå potensielle farer

Kvinners helse i overgangsalderen kan være en prekær ting. Med alle de endringene som skjer i kroppen, har HRT tradisjonelt vært veien å gå for å demme opp for de negative effektene av disse endringene. Dessverre noen undersøkelser har antydet at bruk av hormonbehandling kan føre til høyere forekomst av brystkreft og andre kvinnelige medisinske problemer. Dette er den mest siterte grunn for kvinner som velger alternative typer menopause behandling fordi deres følelse er at det er bedre å være safe than sorry.

Personlig livsstil valg

En av de mest fantastiske ting om kvinnebevegelsen er at det ga kvinner tillatelse til å gjøre livsstilsvalg som passer dem. Aldri er dette mer tydelig enn i å velge din egen måte å ta vare på helsen din. De som har valgt å leve et mer naturlig livsstil er mer komfortabel med å bruke metoder som vill yam menopause behandlinger og tar spesifikke vitaminer som har vist seg å være effektive. Disse behandlinger er nyttige og kvinner føler seg bedre å kjenne de står tro mot sin valgte livsstil.

Tradisjonell terapi ikke virker

HRT kan være effektive for de fleste av befolkningen, men det må være tålmodighet. Det er behov for å ta litt tid å finne riktig blanding av syntetiske hormoner til lindring menopause symptomer. I noen tilfeller vil kvinner opplever at det er vanskelig å få den rette kombinasjonen og blir lei av å vente på mye nødvendig lettelse. Mange av disse kvinnene finne lindring i form av vitamin E menopause behandlinger ved å bruke andre naturlige behandlinger. Menopause symptomer kan være lindring ved hjelp av visse kombinasjoner av vitamins.

No uansett hvilken menopause behandling du velger å bruke, er det svært viktig at behandlingen er arbeid, og du er personlig komfortabel med. Du kan prøve urte menopause behandling som tyder på vår hjemmeside som er svært effektiv på å stabilisere uberegnelig hormonnivåer. Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.