*   >> Lese Utdanning Artikler >> society >> politics

Hvor ble Vårt Land & amp; # 039;? S Wealth Go

Mange amerikanere har begynt å lure på om hva som skjedde med all vår rikdom. Det er sant at USA fortsatt har den største økonomien i verden. Våre innbyggere, i gjennomsnitt, er noen av de rikeste i verden. På et tidspunkt, vår rikdom tillatt oss å dominere verden i så mai områdene omfatter militært, politisk, diplomatisk, økonomisk, idrettslig og kulturelt. Vi kan sannsynligvis ikke så trygt gjøre det utsagnet av dominans i dag. En grunn kan vi ikke være i stand til å gjøre det er vi er mye mindre velstående, i forhold til vår fortid, enn vi har vært.

Vurdere de mange måter den offentlige og den politiske klassen som driver det har latt vår nasjons rikdom til å lekke ut av landet over tid: - Trolig den største belastning på vår nasjons rikdom har vært den politiske klassen 'manglende evne til å utvikle og implementere en helhetlig og strategisk energipolitikk for hele landet. Til tross for OPEC oi støt fra 1970-tallet som rystet landet og økonomien, i 2011 vi har fortsatt ingen energipolitikk som beskytter og bevarer nasjonens rikdom.

Ifølge US Energy Information Administration, i 2010 USA importert om lag 4,3 milliarder fat olje og oljeprodukter fra andre land. Denne importen er nødvendig fordi den amerikanske økonomien går gjennom over 7 milliarder fat i året. Den politiske klassen har ikke funnet en måte, eller til og med forsøkt å finne en måte å lukke dette gapet over flere tiår, enten ved å diversifisere våre energikilder bort fra petroleum eller øke innenlandsk produksjon for å lukke eller eliminere at gap på tre milliarder fat olje .

Faktisk har gapet sannsynlig fått større siden de 4,3 milliarder fat importerte fat er omtrent det dobbelte av hva den var i 1980, i henhold til den føderale regjeringen. På $ 90 per fat, 4,3 milliarder fat i året omtrent resultater i ca $ 386 000 000 000 dollar av vår rikdom forlater våre innenlandske økonomien årlig. Disse hundrevis av milliarder av dollar ender opp med å bygge økonomiene i andre nasjoner som fôrer energien vår avhengighet, nasjoner som ikke alltid er vennlig mot våre interesser eller vår sikkerhet.

- En annen stor rikdom avløp skyldes ulovlig narkotikamarkedet, først og fremst de meksikanske narkotikakarteller. Ifølge en 26 januar 2011 forskning papir utviklet av Law and Public Policy-gruppen ved Wharton School ved University of Pennsylvania, er den meksikanske narkotikakarteller 'inntekter fra USA mellom $ 35 og $ 45 milliarder i året. Flertallet av inntektene, ifølge flere andre kilder, kom

Page   <<       [1] [2] [3] [4] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.