*   >> Lese Utdanning Artikler >> health >> diseases conditions

Seks enkle strategier for å leve et sunt liv med diabetes

Diabetes er en sykdom som rammer bukspyttkjertelen og det bare gjør at bukspyttkjertelen til å produsere en viss mengde insulin i forhold til en person uten diabetes. Insulin er det hormonet som gjør at sukker for å gå inn i blodet, og deretter gjør at cellene til å endre den til energi for resten av kroppen din. Du kan unngå livstruende påvirker ved å følge et sunt kosthold og daglig mosjon plan. Alle ønsker å leve et liv uten diabetes, men det er mange mennesker som ikke har et valg.

Det finnes ulike diabetes behandlinger tilgjengelig, men det kommer an på hva slags type du er før de kan finne ut hvilken som er riktig for deg. Du må ha flere ting som er tilgjengelig før du kan kontrollere diabetes helt. Ett av elementene er en lege som forstår diabetes behandlinger og hvordan alt fungerer med denne kroniske sykdommen. Å ha en ressurs helse gruppe som forstår diabetes helt vil være til stor hjelp når du trenger litt ekstra informasjon om noe eller om noe kan skje med deg. De må lidenskapelig om å lære ny informasjon om alle de forskjellige sykdommer som er ute i verden.

Du trenger å vite når blodsukkernivået er konstituert opp; tørst, svak, ørhet, hyppig vannlating og uskarpt syn er bare noen av symptomene som fører til diabetes. Du må ta hensyn til disse symptomene, slik at du kan regulere blodsukkeret. Du trenger å kontrollere alkoholinntaket. Vite når du skal stoppe slik at du belaster ikke kroppen din, og det kan ikke disponere over alkohol ordentlig. Du trenger å miste overflødig vekt hvis du ikke allerede har gjort fordi insulin er motstå å fettceller. Å ha ekstra vekt det øker også mengden stress du setter på kroppen din som forårsaker høyt blodtrykk.

Sørg for at du legger merke til føttene, fordi det er det som holder oss aktive og når de er skadet de vil trenge spesialbehandling. Sår som ikke leges kan føre til amputasjon. Du trenger å ta hensyn til synet ditt slik at du kan sørge for at ingen øyesykdom bosetter seg i. Det er derfor det er viktig å få en årlig undersøkelse gjort. Diabetes er ikke noe å tulle med. Du må ta vare på deg selv og ta hensyn til kroppen din til enhver tid. Hvis du føler en endring i kroppen din sjekke blodsukkeret. Hvis du får et lite kutt komme til lege for å få det sjekket ut.

Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.