*   >> Lese Utdanning Artikler >> health >> diseases conditions

Seks Naturlig rettsmidler for High Blood Pressure

The American Heart Association har vist oss at omtrent 1 av hver 3 voksne som bor i USA virkelig har høyt blodtrykk. Det verste av alt dette er at 1/3 av de voksne har ingen anelse om noe er galt med dem. Dette er kjent som silent killer fordi ubehandlet høyt blodtrykk kan få store konsekvenser for deg. Du vil også høre begrepet hypertensjon brukt ganske ofte når det refereres til dette problemet. Problemet er her også at du kan ha dette problemet i mange år og viser ingen tegn eller symptomer på det. Endring av livsstil er en måte å kontrollere hypertensjon.

I de fleste tilfeller vil legen forskrive en medisinsk diett for å få høyt blodtrykk under kontroll. Så la oss ta en titt på noen billigere og mer naturlig rettsmidler som vil gjøre en god jobb ved å kontrollere blodtrykket. Bevis har vist oss at supplement CoQ10 hjelpemidler i reduksjon av forhøyet blodtrykk. Det er fortsatt tester som blir gjort for å finne ut nøyaktig hvordan det fungerer og hva bivirkninger er forbundet med det hvis noen. Hvitløk er en naturlig supplement som har vist seg å redusere forhøyet blodtrykk.

Et ord av forsiktighet her om hvitløk er at det skal brukes mens under oppsyn av legen din fordi den har blodfortynnende kvaliteter (stopper blodet fra clotting). Det er en urt som er en stor hjelp og det går under navnet hagtorn. Dette er en av de tradisjonelle urtene som brukes av gamle skolen herbalists å senke blodtrykket. Innledende studier peker på fiskeolje være en rimelig hjelpemiddel til forhøyet blodtrykk. De fleste fiskeolje kosttilskudd inneholder DHA og EPA. DHA er den delen som har blitt vist at medisinsk personell er mest interessert i.

B Folat er et vitamin nødvendig for riktig dannelse av alle røde blodceller i kroppen. I noen mennesker kan dette hjelpe i senking av forhøyet blodtrykk. Dette vitamin reduserer økte nivåer av homocystein. En av de største nøklene til å senke blodtrykket nivå er å gjøre en endring i kostholdet ditt. The National Institute of Health fremmer en diett som går under navnet DASH. Ikke glem hvor viktig det er at du jobber tett med legen din. Hvis venstre ubehandlet høyt blodtrykk kan føre til alvorlige skader på indre organer.

Høyt blodtrykk kan også øke risikoen for slag, hjerteinfarkt, og nyresykdom. Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.