*   >> Lese Utdanning Artikler >> family >> family health safety

EFT Works for en rekke Applications

It er ikke et understatement i det hele tatt når noen sier at det eneste som kan begrense bruken av EFT er de fantasi. EFT som en banebrytende metode for helbredelse eller terapi har et stort spekter av applications.Practitioners av EFT hele verden, inkludert psykologer, psykoanalytikere, psykoterapeuter og andre eksperter på emosjonelle og psykiske lidelser eller vansker har brukt EFT på en rekke ulike personlige problemer så vel som fysisk lidelser med mentale og emosjonelle elements.

EFT eksperter imidlertid forsiktig at folk bør alltid bruke sunn fornuft når du bruker EFT til å behandle mennesker. Det er selvbehandlingsteknikker, men disse trenger å bli lært til deg av en lisens profesjonell. Du kan ikke bare laste ned et program, se en video eller lese en bok, og så kan du hevde å være en EFT utøver. EFT virker ikke sånn. Det finnes lover som hindrer bare en person fra behandling av pasienter eller personer med disorders.EFT fungerer for omtrent enhver lidelse, sykdom, problemer eller tilstand, men det fungerer ikke for omtrent alle skjønt.

EFT respekterer det faktum at hvert menneske er unikt og at hver person består av et komplekst system av mentale, følelsesmessige, fysiologiske, åndelige, sosiale og fysiske funksjoner. Morever, er hvert individ påvirkes av ytre krefter eller faktorer som hans eller hennes familie, venner, arbeid, miljø, og samfunnet for øvrig. Dermed kan du bruker EFT eller andre metoder for den saks skyld ha betydning ikke bare den personen som er involvert, men kan føre til krusninger til hans eller hennes hjem og arbeidsmiljøer eller systemer.

Det bør være en balanse mellom alle disse funksjonene og factors.In generell skjønt, fungerer EFT for folk fra alle samfunnslag og fra alle aldre, tenåringer til voksne eller barn. EFT har allerede hjulpet utallige mennesker med bred spenner forhold knyttet til følelser som angst, stress, depresjon, sinne, frustrasjon, mild frykt, dypt sittende fobier, traumer, personlighetsforstyrrelser, sorg, skyldfølelse, desillusjon, hat, blant others.EFT for barn har faktisk blitt betraktet som en stor foreldre hjelpemiddel.

Selv om sin søknad trenger mer grundig forståelse, resultatene er vel verdt det som de fleste foreldre vil være enige. EFT eksperter sitere også at å bruke teknikkene på barn er langt enklere faktisk. Barn, som har lettere emosjonelle byrder eller bagasje, er mer mottakelig for EFT. Barn er mer uttrykksfulle, og dermed de er friere med sine følelser. Kort sagt, har de ikke noe å

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.