*   >> Lese Utdanning Artikler >> health >> alternative medicine

Er The Tea veldig nyttig for vekttap

Nylig har en veldig moderne å drikke te, som angivelig fremme vekttap. Disse drikker er laget hovedsakelig av urte kosttilskudd, men det ser ut til at de positive effektene kan de forårsake og bivirkning - for å påvirke tykktarmen ved å akselerere bevegelsen av innholdet. Noen av dem inneholder resinous stoffer som forårsaker irritasjon av slimhinnen i tarmen. Vises nedre magesmerter.

Det er svært vanskelig marked å finne en slankende te, som ikke har noen bivirkninger.

Deres nedgang anbefales å bruke denne te på tom mage før frokost eller kveld etter middag, som hans lettelse begynte å vise etter ca 8-10 timer. Langvarig bruk av disse te er heller ikke trygt for helsen. I kroppen kan påvirke vannutskifting, som fører til mangel på mikronæringsstoffer og andre viktige stoffer. Med opphør av bruk av te, tarmer bli svak igjen.Rommene media ofte fremmet for vekttap produkter, appetittdempende, helt til hans forsvinning. De har også forberede plantebasert.

Personer som lider av hjerte- og karsykdommer bør kontakte legen sin, snarere enn å håndtere healing med biologisk aktive additives.Suppress appetitt, årvåkenhet, økt evne til å fungere - alt dette kjennetegner den innledende fasen av bruk av preparatet. Etter at spenningen ved endring av forsinkelses vises søvnighet, økt tretthet og nervøs utmattelse bygger seg opp.

Koffein ofte inn i sammensetningen av slike preparater og forbedrer aktiviteten i magen, men langvarig bruk, og den samtidige tilbaketrekning av mat kan føre til utvikling av mage ulcer.

Tablets inneholder koffein bør ikke tas av personer som lider av høyt blodtrykk, søvnløshet, og også i elderly.Preparations for redusert appetitt er spesielt skadelig for gravide. Alle fremtidige eller ammende bør ikke forsøke å weaken.New forskning av forskere fra Italia, sitert av magasinet Prevention viser at forberedelsene til å redusere appetitten føre til økt blodtrykk i lungene. Data fra denne studien viser at de fleste som adopterer liknende preparater utvikle sykdommer i hjerte og lunger, samt hypertensjon, ledsaget av kortpustethet, økt tretthet og svimmelhet.


Fortsatt aksept av preparater kan føre til nervøsitet og depresjon, men også negativt påvirke funksjonen til hjernen.


Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.