*   >> Lese Utdanning Artikler >> health >> diseases conditions

Bekjempelse High Blood Pressure

FORSTÅELSE BLODTRYKK

Når hjertemuskelen å pumpe blod gjennom kroppen, trykket i arteriene er på sitt høydepunkt. Dette kalles det systoliske trykket. Muskelen deretter slapper før neste sammentrekning og trykket faller til sitt minimum, det diastoliske trykket. Når blodtrykket måles, er det uttrykt som to tall - jo høyere systolisk og lavere diastolisk

A SILENT TRUSSEL

Det er vanligvis nå måte du kan.

vite om blodtrykket er høyt uten at det måles; du kan ikke føle det, fordi hypertensjon ikke har noen symptomer før det blir til et farlig høyt nivå.

Men hvis det holder seg høy, fører det alvorlig og progressiv skade på blodårene, noe som gjør kledning grov og forårsaker innsnevring og fortykkelse av blodårene. Til slutt, kan disse endringene føre til koronar hjertesykdom (CHD), hjerneslag og øyeskader fra blødning i netthinnen (spesielt hos diabetikere).

Folk som røyker, de over 40 år, og kvinner som tar p-piller bør ha sin blodtrykket kontrolleres årlig.

Ideelt sett bør det være mindre enn 120/80.

TRENGER DU medisinen?

Du vil trenge medisiner hvis BP målingene er høyt på to eller tre anledninger på tross av forsøk på å senke den ved endringer i livsstil. Moderne stoffer er effektive, og kan redusere risikoen for slag med 35 til 40 prosent og CHD ved 20 til 25 prosent. Diuretika eller betablokkere kan brukes til å bremse hjertet, og ulike medikamenter kan åpne opp blodkar. Du må ta dem som foreskrevet, selv om du kanskje føler deg vel. Hvis du opplever bivirkninger, ikke slutte å ta medisinen.

Konsultere legen din som kan foreskrive et medikament fra en annen gruppe. Medisinering vil kontrollere, men ikke kurere hypertensions og du må fortsette å ta det for resten av livet.

redusere risikoen

For å redusere risikoen for hypertensjon :

* Trening hver dag

* Unngå tobakksrøyk

* Begrens inntaket av salt bearbeidet mat og snacks, og ikke legge salt til maten når du er matlaging

* Hold vekten innenfor en sunn rekkevidde

* Spis frukt, grønnsaker og magre meieriprodukter, siden disse inneholder kalium og kalsium, som bidrar til å kontrollere blodtrykket.

Anmeldelser

* Analyser din livsstil og gjøre endringer for å redusere kronisk stress Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.