*   >> Lese Utdanning Artikler >> health >> diseases conditions

Hva som egentlig skjer med aldring Research

En av de mest populære temaet for studien og mest forsket emnet i medicince er den aldrende forskning. På grunn av de fremskritt innen medisin og flere mennesker forstår den menneskelige helse forventet levealder har vært større enn før. Det finnes en rekke undersøkelser om aldring sykdommer som Alzheimers og Parkinsons og undersøkelser for å stoppe tegn på økende.

Som en person aldre er det en rekke komplikasjoner, deseases og helsespørsmål som finner sted. En rekke undersøkelser gjennomført er sentrert om på helsespørsmål, men andre bransjer gjelder disse undersøkelser for å stoppe tegn på økende. Denne bransjer er particullarly kalles kosmetisk byrå. Mange mennesker leter etter måter å stoppe deres aldring med denne, større arbeidsstyrken er gitt.

Alzheimers diseas er en av de største forskningsområdene som omhandler aldring. Dette desease er knyttet til å få, og det er mange etater som arbeider ideelt på alzheimers desease. ACT-AD er en koalisjon som består av ulike nasjonale organisasjoner som er å finne en kur eller en vellykket behandling for alzheimers.

Oksidasjon skjer på grunn av frie radikaler som dannes i huden, og det er mange aldring tegn som er redegjort for oksidasjon. Oksidasjon øker når du alder så er det veldig viktig for deg å undertand hvordan og hvor oksidasjon finner sted.

Oksidasjon produserer ustabilitet i kroppen vår. Mange forskere er sentrert på å finne hvordan oksidasjon skjer i kroppen vår, og måter på hvordan du kan reversere og stoppe oksidasjon fra pågår. Kosmetikkindustrien ga mye av sin tid og penger i dannelse av frie radikaler og oksidasjon.

Et annet område reseaechers er focues om er vår vekt på hvordan vekten din når du er yngre påvirker deg når du blir eldre. Å være overvektig når du er fortsatt ung er redegjort for å få hjerte deseases og eller diabetes som du alder. Og å være sunn når du var fortsatt ung har vært alliert til å være aktiv og sunn som du blir eldre.

Beinbrudd også påvirke helsen din når du alder, og så vel som levetiden for folk som har brutt et bein spesielt i sine hofter, folk som har brutt et bein i sine hofter har en høyere dødelighet. Mange forskere er fokusert på å forstå hvorfor og hvordan disse tingene skje, hvordan de kan behandles med hell, og hvordan de kan unngås. Å ha et brukket bein i din levetid er også knyttet til å ha en dimensia og andre desiseas når du blir eldre. Derfor er det virkelig en stor vekt på å studere funksjonen

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.