*   >> Lese Utdanning Artikler >> sport >> bikes and biking

Aragon Gp Dominert av Ducati

Dette Aragon GP rase økten gikk veldig bra for Ducati team med to pallplasser etter en svært lang tid faktisk. Den siste gangen Ducati hadde begge sine ryttere på pallen var i Australia 2007. Så dette er virkelig gode nyheter for Ducati. Ting er i endring nå. Casey Stoner ferdig i første omgang med en fem sekunders mellomrom i løpet av Dani Pedrosa som kom på andre. Og, Nicky Hayden ble nummer tre, etter en virkelig spektakulært slag helt til slutten, med Lorenzo.

Denne sesongen ble det meste dominert av Jorge Lorenzo på FIAT Yamaha laget, men mot slutten Honda offisielle lagets rytter Dani Pedrosa begynt å vise noen reell ytelse, og nå, både Casey Stoner og Nicky Hayden har gjort en god jobb. Men før dette, ble sesongen dominert av Lorenzo alene, som holdt vinne løp etter løp. Det er helt realistisk å tro at Valentino Rossi skaden hadde gitt ham en fordel fordi det var like etter denne hendelsen at Jorge Lorenzo begynt å levere disse resultatene. Dette Aragon GP rase session se Lorenzo i fjerde plass for første gang denne sesongen.

Vi kan si at dette var hans verste løp for sesongen, selv om en fjerde plass i ikke så ille likevel. Nå vil neste Race være på Japan, Motegi.