*   >> Lese Utdanning Artikler >> food >> recipes

En oversikt over Ebay Sikkerhet

En oversikt over Ebay SecurityEbay Sikkerhet På eBay, er betalingen utveksling venstre opp til kjøper og selger. Når det er mulig, bruke et kredittkort, fordi det beskytter deg fra å miste pengene dine direkte. Hvis en eller annen grunn ikke får varen, eller den kommer ødelagt eller i et annet land enn tilstand lovet, du må da kredittkortselskapet på din side. Ikke hoppe i for fort. Ta deg tid til å bla gjennom mange sammenlignbare elementer, for å få en følelse av hva som er there.One av de viktigste aspektene ved å kjøpe en vare på eBay er å være sikker på om det elementet du vil.

Å vite tilstanden på en brukt vare, ektheten av en collectible eller et element modellnummer er viktige faktorer som kan ha en stor innvirkning på price.eBay gir brukerne mange verktøy som du vil være i stand til å velge den perfekte element for dine behov : Aldri betale for din eBay element ved hjelp av instant cash transfer tjenester som Western Union eller MoneyGram.These betalingsmetoder er usikre når du betaler noen du ikke know.Start sakte. Begynn eBay eventyr ved å kjøpe en billig element. Angir den høyeste prisen som du betaler for varen.

Noen ganger under en auksjon, får kjøperne fanget opp i "konkurranse". Hvis du tenker på auksjonen i disse vilkårene, kan du lett ende opp med over betale. Hvis du mister ut til en annen budgiver, ikke ta det personlig. Hold styr på eBay kjøp, og hvor mye du har brukt på dem. Det er lett å bli pakket inn i eBay spillet, og det kan fort spise opp både tid og penger. Før du legger inn bud, se på selgerens rating. Har andre kjøpere hadde en god opplevelse med denne selgeren? Vær skeptisk. Elementer er noen ganger solgt på eBay for mer enn deres virkelige verdi.

Og selv om eBay har en intern politistyrke som holder et øye for bedragere, trenger svindlere eksisterer. Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.