*   >> Lese Utdanning Artikler >> family >> family health safety

Fad dietter: Hvorfor Bad

Det er ikke sjokkerende å vite at mange mennesker fortsatt lurer på hvorfor fett dietter anses svært dårlig når de produserer gode resultater?. Du vil komme over flere nettsteder på nettet med påstander om betydelig vekttap i løpet av et par dager. Det er alltid en midlertidig vekttap. 90 av vann er vanligvis satt tilbake på deg så snart kroppen din har en tendens til å tørke, noe som er et must, slik at du ikke lider av alvorlige helsemessige komplikasjoner eller die.

Fat dør kan ikke kalles krasje dietter som gjør opprørende krav, men disse er over diett planer som er oppblåste og pleier også å være i ting i motebransjen, og er trolig den raskeste penger å gjøre forretninger kilde for investorer som er forbundet med produktet. Den beste delen, ja, disse er gode ernæring planer som du kunne ellers fått fra legen din for gratis. I noen verste tilfellene, kan du finne det svært vanskelig å følge og kan bare gi det opp i en ukene time.The negativer av Fad DietsDiets som hevder å hjelpe deg i hurtig vekttap er basert på å spise bare én type mat og unngå hvile.

Dette hindrer faktisk kroppen din fra fordelene med en sunn balansert kosthold. Du kan også bli anbefalt noen kosttilskudd, men de fleste av disse kan ikke bli absorbert av kroppen vår mindre tatt med de riktige delene av mat som har blitt svartelistet av dietten. Du er sannsynlig å utvikle visse ernæringsmessige mangler etter et par uker, det vil si, hvis du kan opprettholde det som long.Fad dietter kan være kjedelig og også over restriktiv. Etter det unike i et par dager, vil du hater måltider som veer. Da vil du krever mat oftere og til slutt bryte din diett.

Du kan også føle seg skyldig og klandre deg selv for slike avbrudd i å miste weight.Most av disse kjepphest dietter er ikke anbefalingene fra American Heart Association og andre lignende organer for fettnivåer i en diett. Disse diettene ofte foreslår matvarer rike på fett og lite karbohydrater, og dette hvis praktisert lang sikt kan føre til hjertesykdom. Arrangører vil definitivt informere deg om at disse diettene er anbefalt kort sikt. Men du kanskje ikke klarer å oppnå målet ditt innen den tid, og da har du ingen andre alternativ.

Så, hva blir det neste? Enten du fortsette med samme plan som isnt virkelig bra for deg eller gi den opp og få tilbake all vekten at du hadde lost.The fett dietter vanligvis ikke inneholder nok deler av grønnsaker og frukt i vekttap programmet, eller tilby deg en stort mangfold av matvarer som kroppens deserves.Rap

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.