*   >> Lese Utdanning Artikler >> family >> family health safety

Den Tension Headache

Next til forkjølelse, hodepine er trolig en av de mest utbredte helseproblemer. Selv ikke livstruende, de er ødeleggende og kan sikkert forstyrre en s normale daglige aktiviteter. De kan også føre til en betydelig mengde tapt arbeids og skoletiden. Den medisinske profesjon skiller dem inn i tre hovedkategorier: primær, sekundær og hjernenervesmerter. Det primære er de mest vanlige. Denne kategorien er videre inndelt i spenning, migrene, cluster og diverse. Den vanligste av denne gruppen er spenningen type. De fleste voksne oppleve minst en eller annen gang i livet.

Barn og ungdom har dem også. Blant voksne, de påvirker kvinner mer enn men.A spenningshodepine føles som et stramt bånd press strekker seg rundt hodet med den mest intense smerten som ligger like over øyenbrynene. Det er en kjedelig verke og ikke en bankende smerte. Det vil utvikle seg gradvis, men smertene har en tendens til å øke med bestått av tid. Den kan vare hele dagen, men påvirker ikke aktiviteten av intensiteten av smerten. I motsetning til enkelte andre typer, er det ikke ledsages av kvalme eller lys og lyd følsomhet.

Forskere har ikke vært i stand til å pin peker den eksakte årsaken, men tror de er utløst av noen form for stress, enten fysisk eller følelsesmessig eller both.Most folk selvmedisinering, og det er en rekke over skranke medisiner og behandlinger som å velge. Og folk flest har også å gjøre noen eksperimentere som ingen behandling ser ut til å fungere for alle. Folk trenger å være forsiktig og lese etikettene nøye. Noen medisiner irritere slimhinnen i magen og blødning kan oppstå. Personer som lider av magesår bør være spesielt forsiktig i sine valg.

Og så skal de som allerede tar en reseptbelagt medisin for en annen sykdom. Noen rettsmidler vil reagere med andre medications.People som allerede tar reseptbelagte medisiner virkelig trenger å sjekke med sine leger før til å kjøpe en over disk hodepine rette. Og alle som har ansvar for barn eller tenåringer med hodepine bør være sikker på å aldri gi dem eller lar dem ta aspirin. Aspirin i denne aldersgruppen er forbundet med risiko for Reyes syndrom, en meget alvorlig sykdom som kan føre til koma, hjerneskade og død.

Til slutt, de med hyppige angrep må være oppmerksom på at overforbruk av enkelte medisiner kan faktisk bringe på det som er kjent som en rebound headache.These ulike problemer føre mange mennesker til å se til naturpreparater. Siden en av de utløser er fysisk stress, identifisere kilden og deretter bruke trening

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.