*   >> Lese Utdanning Artikler >> education >> languages

Hva er den øverste måten å lære italiensk?

Hvis du ønsker å lære italiensk, hva er den mest effektive metoden? Det er vanskelig å gi ett svar på det spørsmålet, fordi det avhenger av ditt behov, budsjett og personlig stil av læring. For eksempel vil reise direkte til Italia være en flott løsning, men dette ville ikke være fornuftig for alle. Heldigvis, uansett hva din situasjon, kan du finne en god måte å lære italiensk, og vi skal se på noen nyttige teknikker i denne artikkelen. Uansett hva implementerer eller tilnærminger du bruker til å bli kjent med italiensk, er det viktig at du bygge på regelmessige studierutiner.

Selv om du skal delta på en formell Selvfølgelig må du ha nok selvdisiplin til å bevilge vanlig tid til studiene dine. Den viktigste grunnen til at mange mennesker ikke gjør det bra på å lære et nytt språk, er at de går rundt med litt lidenskap og eneste studien når de er i humør for det. Du lærte språket du vokste opp med ved å lytte til det og snakker det på en daglig basis. Selv om det kanskje ikke være et alternativ for deg å helt fordype deg i italiensk, er det viktig for deg å dedikere en viss tid for at det begynner å bli et knep for deg.

Sørg for at du studerer litt italiensk hver dag, selv om du bare har noen få minutter for hver økt. Naturligvis er det ingen større metode for å lære italiensk enn å reise til Italia. Det er mulig du allerede planlegger en tur der, som kan være grunnen til at du ønsker å lære dette språket. Hvis du er i stand til å reise til Italia, kan det være lurt å se etter en språkbad skolen. Under disse omstendigheter er det obligatorisk for deg å ustanselig snakker italiensk, som ikke alltid er situasjonen hvis du er en typisk reisende.

Det er nedsenking skoler som kan vare alt fra noen dager eller strekker seg over hele sommeren, så avhengige på timeplanen din, bør du analysere dette alternativet. Det er ingen raskere taktikk for å lære italiensk. Med et så bredt utvalg av online og høyteknologiske innretninger til å lære italiensk, masse folk overse det mest grunnleggende av alt, noe som er en vanlig ordbok. Du bør få en liten, lommeformat italiensk ordbok som du bærer med deg.

Du vil ikke være i stand til å lære et språk fra en ordbok alene, men det er en veldig praktisk måte å hjelpe deg huske et ord eller en setning som du har glemt, eller å lære en ny. En ordbok er enkel å se, og det er ikke viktig for deg å være på Internett eller iført hodetelefoner for å komme over det du leter etter. Når du har litt ledig tid, kan du ta en titt på din

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.