*   >> Lese Utdanning Artikler >> health >> diseases conditions

Informasjon på skiltene og behandling av voksenlivet Attention Deficit Disorder

Though symptomene på ADHD kan synes åpenbart åpenbar, lidelsen ofte går udiagnostisert hos voksne. Folk som arbeider med det kan være konstant uro, lett forverres, kronisk utålmodig eller ute av stand til å fokusere på en oppgave. De kan hoppe fra aktivitet til aktivitet eller har problemer med å konsentrere. Men er disse symptomene på en ungdom som lider av ADHD? Nei, de er bevisene for ADHD hos voksne. Og selv om ADHD er svært utbredt blant voksne, spesielt de som led av sykdommen som barn, er det ofte heller vanskelig å få øye på eller tilskrives stress eller umodenhet.

For å finne ut mer om denne lidelsen, inkludert hvordan det er behandlet og det er symptomer, lese on.Prevalence av Adult ADHDAbout 1 til 2% av voksne menn og kvinner, eller om lag 5 millioner amerikanere, har problemer med å holde oppmerksomheten eller kontrollere sine bevegelser og impulser. ADHD refererer til et spekter av vansker med å begrense bevegelse og betale oppmerksomhet. Dessverre, de symptomene de lider ofte er vanskeligere å få øye på, og vil bli savnet av leger og selv pasienten selv.

Symptomer assosiert med ADHD hos voksne-Rastløshet, uro og squirming-Manglende evne til å engasjere seg i en fokusert aktivitet som å lese -Extreme distractibility, glemsomhet, glemsomhet-Vansker med fokus på samtaler eller taler, spesielt på jobb -Impatience - for eksempel irritabel da tvunget til å vente i kø eller trafikk-Daglige eller timehumørsvingninger, alt fra depresjon eller misnøye til munterhet og spenning-Uorden, manglende evne til å fullføre oppgaver-Time ledelse og punktlighetsproblemer-Hot temperament, eksplosive utbrudd, hyppig irritasjon -Impulsiveness i beslutnings lage og i start- eller relasjoner-lett frustrert og ute av stand til å håndtere stress og hverdags hekk fattig kroppsbilde og lav selvfølelse kombinert med en manglende evne til å opprettholde et sunt kosthold og regelmessig mosjon-ImmaturityInstead av å kjøre rundt i rommet, bryte ting og kaster leker på gulvet som et barn med ADHD kan gjøre, vil en voksen med sykdommen rett og slett hele tiden være i bevegelse.

De vil ofte trykke sine føtter, fidget med hendene eller flytte rundt i stolen sin. Trinn til å behandle en AdultIf du mistenker at du eller noen du er glad i har et problem med denne lidelsen, finne en lege som forstår problemet. Du kan enten kontakte barneleger som kjenner lokale leger som spesialiserer seg oppmerksomhet lidelser eller søke en henvisning gjennom en gruppe som Attention-Deficit Disorder

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.