*   >> Lese Utdanning Artikler >> health >> diseases conditions

Hypertermi mange former, og Måte kreft Behandling

Kort historisk fortid av Hypertermi

behandlingstilbud effekten av varmebehandlingsalternativene ble allerede beskrevet på de revolusjonære organisasjoner av disse gamle Rødehavet (2 400 f.Kr.), men bare forskerne av disse historiske Konvensjonell brukt dette behandlingsplan regelmessig, erkjente det og kjent nå at det over-oppvarming (på gresk: Hypertermi). "Gi meg kraft til å generere kvalmen og jeg behandler hver og hver og hver sykdom", sa Parmenides, Historisk lege, 540-480 f.Kr.

Det er ofte rett og slett på grunn av lengre erfaring langt nærmere omstendigheter. De varmeregulerende måter i, og dette i, og dette av kroppen gradvis vise seg å være komme over og uskikket til å kunne håndtere den oppvarmede, genererer den oppvarmede rekke å gå opp ukontrollert.

Hypertermi kan også bli utviklet syntetisk av medisiner eller profesjonelle kule gadgets. I disse situasjonene synes det å være enten brukes til å kurere kreft metastase kreft metastase kreft metastase kreft metastase kreft og andre forhold. Kreft porene og huden hudceller synes å være mer følsom for varme enn det er det er balanserte epidermis hud hudceller sammen med deres rammeverk har diversely å få varmt. I 1910 evnen til å ha varmt Hvis du ønsker å utvikle lumination innvirkning på farlig kreft metastase kreft ble beskrevet mot din aller første gang. Dette allerede godt kjent og anvendt fremgangsmåte ble oppdaget, slik som er kjent som "hele kroppen hypertermi" ved begynnelsen av sekstiårene disse. nå som på 70-tallet noen forskning ble kjørt til ytterligere evaluere denne behandlinger danne.

Hypertermi er nesten alltid brukes sammen med andre andre typer kreft metastase kreft behandlingsalternativer, består av strålebehandling og strålebehandling. Hypertermi kan mest sannsynlig gjøre noen kreft metastase kreft epidermis hudceller mer utsatt for lumination eller skade andre kreftformer metastasizing kreft epidermis hudceller som lumination ikke kan skade. Når hypertermi og strålebehandling synes å være satt sammen, de synes å være vanligvis gis innen en tid med hver og hver og hver og hver og hver og alle andre. Hypertermi kan også forbedre resultatene av visse kreft narkotika, er at gjensidig forbedret dermed sammen sammen sammen med andre andre et behandlingstilbud mer sannsynlig - det såkalte omfattende effekten av hypertermi. Det ble funnet ut at cytostatika (cellegift stoffer) klart handle mer tydelig til tider over 40 ° C enn det er det er innenf

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.