*   >> Lese Utdanning Artikler >> food >> recipes

Assertivenet Spider Er gigablast Spider

Innledning og formål

Formålet med denne artikkelen er å gi bevis og informasjon for å motvirke forslaget om at Assertivenet er potensielt brukes til skadelige formål. Anmeldelser

Første Forskning

Lørdag 11. mars 2006 fikk jeg en noe presserende telefon fra en klient av meg, Hibiscus Florals. Eieren, Mark Morkowski, var bekymret fordi han hadde vært å gjennomgå hans hjemmeside trafikkstatistikk og hadde lagt merke til at på en rekke punkter i løpet av dagen, en bruker eller edderkopp fra «ASSERTIVENET" (IP 66.154.103.

125) hadde besøkt Hibiscus nettstedet.

Siden dette var ganske uvanlig, Mark valgt å undersøke nærmere ved å søke etter mer informasjon "Assertivenet" via søkemotoren Google. De tre første resultatene at han fant ut below:


 • https://www.webmasterworld.com/forum10/11080.htm

 • https://www.powerbasic.com/support/forums/Forum12/HTML/002979.html

 • https://www.completewhois.com/cgi-bin/whois.cgi?query=66.154.111.

  40


  From denne informasjonen, Mark og jeg samlet at eieren av edderkoppen i spørsmålet ser ut til å være et selskap som heter Påståelig Networks, og vert gjennom et firma som heter "BC Hosting." Mer informasjon Wass ikke umiddelbart tilgjengelig.

  Det er denne mangelen på informasjon som sannsynligvis førte noen av medlemmene av Power fora for å blokkere IP-området 66,154. * Tilgang til sine ulike nettsteder, og med rette slik.

  Men denne samme mangelen på informasjon ført til flere spørsmål:?

  1. Hva filer var Assertivenet edderkoppen aksesse /prøver å få tilgang

   Var edderkoppen krypende sider eller, som noen roboter, ble det på jakt etter spesifikke filer som kan brukes til skadelige formål (f.eks filer og skript som kan manipuleres for website angrep?)

  2. Hvorfor er det tilsynelatende eieren av Assertivenet edderkoppen en web hosting firma (BC Hosting)

  3. Hva er den tiltenkte formål Assertivenet edderkoppen

   Tilleggs Forskning -? Alt er ikke som det ser ut < .

   no>

   På dette punktet, bestemte jeg meg for å se utover hva nettstedet trafikkstatistikk avslørt, samt informasjon som Mark innledende søk avslørt. Jeg trengte å starte med å besvare spørsmålene jeg tidligere, og for å gjøre det, jeg trengte å få tilgang til de rå loggfilene for Hibiscus nettstedet.

   Jeg åpnet opp loggfilene, søkte etter den bestemte IP-adresser i spørsmålet, og fant en rekke oppføringer som disse:

   2006-03-11 03:47:34 6

   Page   <<       [1] [2] >>
 • Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.