*   >> Lese Utdanning Artikler >> food >> recipes

Identifisere Theft: Sikkerhets For en digital verden

Hvis du har åpnet avisen i det siste, skrudde på radioen, eller snakket med en kollega, sjansene er du har hørt om de nye tøylesløs nivåer av identitetstyveri som pågår og vokser til nye høyder hvert år. Du eller noen du kjenner kanskje allerede har vært utsatt for denne alvorlige crime.Why bør du bekymre deg for identitetstyveri? For én ting, kan en alvorlig skadet kreditt rapporten ødelegge sjansene for å få en ny jobb, en bank lån, forsikring, og selv utleieboliger. I verste fall kan du selv bli arrestert hvis noen brukt din identitet til å begå en crime.

Here er noen tips for å bidra til å redusere sjansene for å ha din identitet kompromittert: 1. Når du foretar et kjøp kredittkort, blank ut de 12 numrene i kredittkortnummeret i den trykte kvitteringen (forutsatt at alle 16 er skrevet ut som noen steder fortsatt gjør). Dette gjelder spesielt på restauranter. Prøv å ikke forlate signert kvittering igjen på bordet med alle tall synlige. Det er tillatt ved lov å markere ut 12 av dem, slik at passerbys ikke kan få et blikk og huske ditt kredittkort number.2. Unngå videresending ditt personnummer til noen med mindre det er absolutt nødvendig.

Bruk sunn fornuft i de fleste tilfeller, for eksempel for å åpne en bankkonto må du sannsynligvis til å gi ut personnummeret ditt, men hvis en butikkansatt ønsker rett og slett å bruke ditt personnummer for å bruke som en ID, så du bør bestille fra gjøre det i de fleste cases.3. Har tilgang til en personlig shredder. For noen dokumenter du har tenkt på å kaste bort det hjelper å makulere alt som inneholder personlig identifiserbar informasjon, inkludert personnummer, kredittkortnummer, telefonnummer og fødselsdato. 4. I verste fall, dvs.

hvis identifisere har blitt stjålet, her er noen skritt for å lindre situasjonen: ta kontakt med kredittkortselskaper og ha dem tett kontoene samt utstede nye kort for deg. Sett en svindelvarsling via en av de tre store kreditt byråer. En vil varsle de to andre automatisk. Inngi en politirapport som skal brukes som bevis når kreditorene ber om det. Sende inn en melding eller klage til Federal Trade Commission, som forvalter en database for identitetstyveri relaterte saker som blir brukt av rettshåndhevelse personell for deres investigations.Try å bruke din intuisjon i de fleste tilfeller.

De mest rapporterte tilfeller av identitetstyveri generelt er ikke nødvendigvis de mest teknologisk sofistikerte. Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.