*   >> Lese Utdanning Artikler >> food >> recipes

Free Antivirus Software

The anti virus programvare markedet for det meste har vært en blomstrende en. Med nye virus kommer opp hver dag, ble anti-virus programvare selskapene alltid sikret gode revenues.But ting begynte å endre med bruk av gratis anti virus programvare. Gitt gratis anti virus programvare kan ikke være like god som sine kommersielle motparter, men de likevel er ganske bra for de fleste databrukere. De fleste gratis anti virus programvare kommer med enda avansert sporingsteknologien.

Hva mer, disse gratis anti virus programvare holde virussignaturdatabasen oppdateres jevnlig som alle andre kommersielle anti virus programvare! Mange er av den oppfatning at kommersielle anti virus programvare er rip-offs. De fleste av dem krever fornyelse av lisenser hvert år ved å be en bruker til å betale viss sum penger. Hvis lisenser ikke er fornyet, ville en slik kommersiell anti virus programvare slutte å påvise nyere virus. Gratis anti virus programvare, derimot, krever ikke slik fornyelse av lisenser.

De er gratis å laste ned, installere, drifte og oppdatere etter hvert som necessary.One av de mest populære gratis anti virus programvare er Grisofts AVG anti virus programvare. Denne gratis anti virus programvare er så godt som fri programvare kan få. Det er ingen skjulte malware og heller ikke har en å betale noe for å bruke det. Virussignaturdatabasen kan også bli oppdatert uten å betale en avgift! Dessverre er dette gratis versjon imidlertid ment for personlig og ikke-kommersiell bruk only.There er mange andre gratis anti virus programvare der ute.

Ikke alle av dem er imidlertid god nok til å gi riktig sikkerhet for datamaskiner. Noen gratis anti virus programvare ikke kommer med avansert sporingsteknologien og kan derfor ikke klarer å oppdage ulike varianter av virus. Slike gratis anti virus programvare er ikke bare verdt noe. Hvis du planlegger å få en gratis anti-virus, er det viktig at du gjør noen lekser på programvaren.

Sjekk vurderingene av andre brukere å finne ut hvor god, i virkeligheten, er den gratis anti virus programvare før du begynner å stole på det helhjertet! Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.