*   >> Lese Utdanning Artikler >> food >> recipes

Spam Filter - Bayesiansk Filter å kjempe tilbake Spammere

Den mest produktive og banebrytende innovasjon av forrige århundre hadde vært utviklingen i kommunikasjon feltet. Det bokstavelig talt forandret virksomheten arbeider, produkt markedsføring, støttetjenester og viktigst, reklamekampanjer. Men akkurat som alle varer ting kommer med en pris, så var kommunikasjon. Det brakte i problemene med spam e-poster. Automatiserte utsendelsene med masse mailing evner, voksende markedsføringsavhengigheter på dette verktøyet har sett de store tapene i form av tid og penger.

Det har vært mange måter å målrette spam-mails som svartelistet domener, utestengt IP-adresser, ord i faget og mange flere. Spammere har alltid funnet ut en måte å endre sin identitet. Men her er fangsten. Spammere blir betalt for å sende meldingen. De kan endre sine domener, IP-adresser, emnelinjer, men hvor mye de kan spille med innholdet? Og det er der innhold basert filtrering kommer i fokus. Nå kan vi forstå at ved å målrette og fokusere på meldingsteksten, det er en bedre sjanse for å filtrere spam e-poster.

Bortsett fra de vanlige spam, har den nye trusselen blitt skapt av de "phishing e-poster" rettet primært eBay og PayPal-kontoer. Disse e-postene kommer som en "siste advarsel", "Attention Må", "Password Change kreves" eller "Din konto er suspendert" blant mange flere. Disse postene ser ut til å ha kommet fra eBay eller PayPal og gi en link til deres egen side. Disse sidene er laget på samme måte som de opprinnelige sidene og intetanende brukeren ender opp med å gi hans /hennes sensitiv informasjon som brukernavn /passord eller kredittkortinformasjon til disse dupliserte sider.

Her vil jeg gjerne legge til ett råd til alle brukere som du bør alltid se hvor linken tar deg ved å se verktøytips og deretter hvis sikker, følg linken. Rollen til innhold i merking posten spam eller ikke spam er oppnådd ved bruk av bayesianske filteret. Sammen med svartelisten av spammere og hvite liste over klarerte e-post-IDer, er den beste teknikken for å motvirke spam. Det mest interessante faktum er at Spam Filter med Bayesian algoritme er en selvlærende filter. Jo mer du bruker, jo sikrere du skal være i løpet av få dager.

Spamfilter integreres enkelt med populære e-post klienter slik MS Outlook og Outlook Express. Med hvert, kan opptil 98% av spam post bli stoppet fra å komme inn i innboksen. Spamfilter for Outlook Express og Spam Filter for Microsoft Outlook, med funksjonene av White List /Black List og riktig brukt bayesiansk algoritme vil bidra til å forhin

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.