*   >> Lese Utdanning Artikler >> health >> diet nutrition

Essensielle næringsstoffer Våre Eyes Trenger Pt. Three

Bær

Noen gang ønsket at gnisten i øynene dine? Det finnes en rekke av bær som du kan konsumere for å sikre og opprettholde sunne øyne. Blant dem er blåbær, acai, tranebær, blåbær, jordbær, wolfberry (goji), røde bringebær og listen fortsetter. Det spiller ingen rolle om du spiser den rå, blande det inn en juice eller lage en salat, det er fortsatt gunstig. Bær er ikke bare deilig, men de er stor kilde av antocyaniner, særlig de mørkere blå /rød /lilla bær som blåbær og bjørnebær.


Antocyaner er svært potente antioksidanter og er spesielt effektiv på å beskytte blodkar fra oksidative skade av frie radikaler og dermed hindrer netthinnen lidelser som macula degenerasjon, glaukom, og nattblindhet. Anthocyaniner også styrke collagen som er det viktigste protein i de små kapillærene i øyet.

Lekkasje kapillarer hindrer riktig levering av blod og oksygen til øyet, noe som resulterer i sykdom. Kombinasjonen av ulike bær kan også bidra til å avlaste slitne og tørre øyne også.


Pine Bark

øyets indre linse består av levende celler, men har ikke blodårer fordi de ville blokkere lys og kastet skygger på netthinnen. I stedet er linsen helt avhengig av sirkulasjon av fluider inne i øyet for å gi ernæring og eliminere giftige avfallsprodukter. Derfor er alt som kan fremme blodsirkulasjonen til øynene er meget viktig.

OPC som er funnet i barken av det franske Pine Maritime treet er funnet å støtte kroppen til å opprettholde sunn sirkulasjonsfunksjon i øynene.

Det forbedrer også visuell tilpasning av øynene til forskjellige lysforhold, gir ernæringsmessig støtte i å beskytte helsen til netthinnen og besitter vasculo beskyttende egenskaper som bidrar til å støtte helsen til øynene.

Konklusjon

Å ta godt vare på våre øyne er avgjørende hvis vi ønsker å opprettholde en høy livskvalitet som vi alder.

Aldersrelatert synstap rammer over 30 millioner amerikanere over en alder av 40, men som mer og mer forskning viser, kan vi unngå det ved å være proaktiv! Mange studier viser at synstap kan i stor grad forebygges med antioksidanter slik som de som finnes i bær og andre næringsstoffer som er nevnt i denne artikkelen.

For å få mer informative tips kan du gå til https://www.eileensdeal.

info Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.